EN

Skleněný trůn - exkluzivní vydání

Sarah J. Maasová


Srdce z ledu. Vůle z oceli. Nelítostný boj začíná.
Je jí 18 let a jmenuje se Celaena. Od dětství byla trénovaná k jedinému úkolu – stát se tím nejlepším zabijákem v Endovieru. Je však chycena a odsouzena k doživotnímu vězení. Aby získala zpět svoji svobodu, musí v turnaji na život a na smrt porazit ty nejobávanější zločince. Její soupeře ale ohrožuje něco tajemného a děsivého. Nelítostný boj na život a na smrt začíná…
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Throne of Glass
Původní jazyk angličtina
Překladatel Ivana Svobodová
Počet stran 352
EAN 9788075448729
Datum vydání 30.09.2019
Věk od 12
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,568
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Srdce z ledu. Vůle z oceli. Nelítostný boj začíná.

V temných a špinavých solných dolech Endovieru si doživotní trest odpykává osmnáctiletá dívka. Celaene byla od dětství trénovaná k jednomu jedinému úkolu – stát se tím nejlepším zabijákem na světě, rychlým, tichým, neodhalitelným a všehoschopným. Ale udělala chybu. Nechala se chytit.

Korunní princ jí nabídne poslední šanci: Svobodu výměnou za velkou oběť. Musí ho reprezentovat v turnaji, kde se proti sobě postaví 24 šampionů, těch nejlepších vrahů a zlodějů z celé země. Bude to boj na život a na smrt. Pokud zvítězí, bude volná. Ovšem její soupeři umírají nejen při soubojích, ale i za tajemných okolností – Celaene teď o svůj život bojuje nejen s nimi, ale i s něčím tajemným a děsivým, co se skrývá v pozadí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Skleněný trůn"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Sarah J. Maasová

Sarah J. Maasová

Sarah J. Maasová v současné době žije v Bucks County v Pensylvánii. Má nezdravou zálibu v disneyovkách a špatné pop music. Miluje pohádky a balet a pije příliš mnoho čaje. Ráda objevuje historii a krásnou krajinu Pensylvánie společně se svým manželem a jejich psím společníkem. Literární svět dobyla svou sérií Skleněný trůn, kterou začala psát už v šestnácti letech.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM