EN

Jako o život

Lisa Jackson


Když se nemáš víc kam schovat, utíkej jako o život.
Kate Summersová po tragickém úmrtí manžela a dcery dostane šanci mít další dítě. Krásného novorozeného chlapečka. Stačí, aby souhlasila se dvěma podmínkami: okamžitě se odstěhuje z Bostonu a o netradiční adopci nikdy nikomu neřekne jediné slovo. O patnáct let později zjišťuje, že je někdo sleduje a udělá všechno proto, aby jí syna vzal. I když se domnívala, že na svou minulost vyzrála, dávné lži se probouzejí, a kdosi je kvůli nim schopen i vraždit.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr thriller
Jazyk čeština
Původní název Running Scared
Původní jazyk angličtina
Počet stran 496
EAN 9788074983405
Datum vydání 12.09.2019
Věk od 15
Formát 130x205 mm
Nakladatelství Domino
Edice Napětí
Hmotnost 0,583
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Kate Summersová po tragickém úmrtí manžela a dcery dostane šanci mít další dítě. Krásného novorozeného chlapečka. Stačí, aby souhlasila se dvěma podmínkami: že se okamžitě odstěhuje z Bostonu a že o netradiční adopci nikdy nikomu neřekne jediné slovo. O patnáct let později může Kate říct, že pro sebe i svého syna Jona vybudovala hezký život. A přece se nemůže zbavit rostoucí obavy, že jednoho dne o Jona přijde. Podezření sílí až k jistotě: ano, někdo ji sleduje, sleduje i jejího syna, a je ochoten udělat všechno proto, aby jí ho vzal. Vyděšená Kate se obrátí s prosbou o pomoc na jediného člověka, kterému dokáže důvěřovat, i když ví, že i on pro ni může být v určitém ohledu nebezpečný... Dlouho se mylně domnívala, že na svou minulost vyzrála. Teď se všechny dávné lži a zrady probouzejí, a kdosi je možná kvůli nim schopen i vraždit.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lisa Jackson

Lisa Jackson

Než se Lisa Jackson stala autorkou bestsellerů, byla matkou, která se snažila zajistit si psaním knih obživu. Dnes se její knihy objevují v nejprestižnějších žebříčcích bestsellerů v The New York Times. Lisa umí své čtenáře mistrně dovést na pokraj příčetnosti a zase zpátky. Nepřestávají ji fascinovat motivy a myšlenkové pochody zabijáků a jejich pronásledovatelů. Její knihy jsou plné nebezpečných tajemství a smrtících vášní. Lisa napsala více než 85 románů a její knihy jsou vydávány ve více než dvaceti jazycích.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM