EN

Ochotná zemřít

Lisa Jackson


Osmý případ detektivního dua Pescoliová & Alvarezová
Paul a Brindel Lathamovi jsou nalezeni s kulkou v hlavě – na brutální vraždě ale cosi nesedí. Když se vyšetřovatelka Regan Pescoliová dozví o smrti své sestry, ochromí ji pocit viny, protože s Brindel si nikdy nebyly blízké. Vzápětí se u jejích dveří objeví neteř Ivy a je zřejmé, že něco tají. Pescoliová na mateřské se i přes starost o dítě zaplete do vyšetřování. Brzy s hrůzou zjistí, že je vydána napospas zabijákovi, který udělá cokoli, aby ji viděl trpět.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr detektivka
Číslo dílu 8
Jazyk čeština
Původní název Willing to Die
Původní jazyk angličtina
Počet stran 344
EAN 9788074984006
Datum vydání 19.03.2020
Věk od 15
Formát 130x205 mm
Nakladatelství Domino
Edice Napětí
Hmotnost 0,433
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Místo činu je stejnou měrou záhadné jako děsivé. Doktor Paul Latham a jeho manželka Brindel jsou nalezeni mrtví – každý leží ve své oddělené ložnici luxusního domu v San Francisku. Nikde není ani stopy po vloupání, ale přesto je zjevné, že pachatel nezavraždil náhodně zvolené oběti.

Když se policistka Regan Pescoliová dozví o násilné smrti své sestry, cítí smutek a provinilost. Neměla s Brindel nijak blízký vztah a téměř ani nezná svou dospívající neteř Ivy, tajnůstkářskou dívku, která se náhle objeví u dveří jejího domu.

Pescoliová je sice na mateřské dovolené, ale pod tlakem výjimečných okolností se zaplete do vyšetřování, na němž se shodou okolností podílí její parťačka Selena Alvarezová. Podezřelých přibývá a stejně rychle stoupá i počet obětí...

Pescoliové se zmocní mrazivý strach. Zpočátku si namlouvá, že ten pocit způsobují hormony a vyčerpání z raného mateřství, ale pak případ nabere děsivý zvrat. Její nejbližší i ona sama jsou vystaveni na milost a nemilost zabijáka, který udělá cokoli, jen aby ji viděl trpět.

Ke stažení

pdf Příloha.pdf

Další tituly z řady "Alvarezová & Pescoliová"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lisa Jackson

Lisa Jackson

Než se Lisa Jackson stala autorkou bestsellerů, byla matkou, která se snažila zajistit si psaním knih obživu. Dnes se její knihy objevují v nejprestižnějších žebříčcích bestsellerů v The New York Times. Lisa umí své čtenáře mistrně dovést na pokraj příčetnosti a zase zpátky. Nepřestávají ji fascinovat motivy a myšlenkové pochody zabijáků a jejich pronásledovatelů. Její knihy jsou plné nebezpečných tajemství a smrtících vášní. Lisa napsala více než 85 románů a její knihy jsou vydávány ve více než dvaceti jazycích.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM