EN

Vaříme bez hladových potravin

Héléne Comlan


Upravte svou váhu, získejte pocit vitality, braňte se vzniku cukrovky a kardiovaskulárních nemocí – za stravu s nízkým glykemickým indexem vám tělo poděkuje
Stává se vám, že se nacpete k prasknutí, ale po chvíli si vaše tělo žádá další jídlo? Saháte-li po tzv. „hladových potravinách“ s vysokým glykemickým indexem, přinese vám to chvilkové uspokojení a rychlý nárůst hladiny cukru v krvi, tělu však neprospějete. Proto byste raději měli volit potraviny s nízkým glykemickým indexem. V této knize naleznete 40 receptů na nízkoglykemické dobroty zahrnující studená jídla, hlavní chody i lahodné sladké dezerty, které si můžete dopřát zcela bez výčitek svědomí.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Mes recettes á indice glycemique bas
Původní jazyk francouzština
Překladatel Barbora Antonová
Počet stran 112
EAN 9788026429791
Datum vydání 13.01.2020
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,399
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Upravte svou váhu, získejte pocit vitality, braňte se vzniku cukrovky a kardiovaskulárních nemocí – za stravu s nízkým glykemickým indexem vám vaše tělo poděkuje!

Určitě víte, že když se pořádně nacpete, ještě to nemusí znamenat, že pocit sytosti vám vydrží a vaše tělo bude mít dostatek energie až do dalšího jídla. Sáhnete-li po tzv. „hladových potravinách“ s vysokým glykemickým indexem, přinese vám to sice chvilkové uspokojení a rychlý nárůst hladiny cukru v krvi, svému tělu však neprospějete. Když ale zvolíte jídla, která mají glykemický index nižší nebo potraviny správně zkombinujete a připravíte, zůstanete sytí a spokojení po delší dobu, což se projeví na vašem zdraví, pohodě i vzhledu.

Kromě krátkého teoretického úvodu a přehledné tabulky uvádějící glykemický index různých potravin zde naleznete 40 receptů na dobroty zahrnující studená jídla, hlavní chody i lahodné sladké dezerty, které si můžete dopřát zcela bez výčitek svědomí.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM