Dobrodružství profesora Challengera | Albatrosmedia.cz
EN

Dobrodružství profesora Challengera

Arthur Conan Doyle


„Ano, pane, co ještě? Doufal jsem, že jste již pryč!“
Svéhlavý profesor G. E. Challenger a jeho novinářský přítel Ted Malone se vrací ve dvou příbězích, které v českém knižním vydání dosud nevyšly! Pavel Pecháček přeložil dva dobrodružné příběhy z pera slavného A. C. Doyla, které vás budou napínat do posledního písmenka. Podaří se profesorovi ambiciózní vědecký experiment směřující do nitra Země? A co má za lubem tajemný vědec Theodore Nemor? Knihu doplňují stylové ilustrace od Miloslava Muškáta.

Detailní informace

Ilustrátor Miloslav Muškát
Jazyk čeština
Překladatel Pavel Pecháček
Počet stran 104
EAN 9788026430209
Datum vydání 24.02.2020
Věk od 10
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,324
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Znovu se setkáváme s profesorem Challengerem a jeho novinářským přítelem Edwardem Malonem. Tedy, pokud tento svérázný skotský profesor vůbec někoho za svého přítele považuje…

Budeme svědky jejich dvou neobyčejných dobrodružství. V příběhu Když země vykřikla nás čeká odvážný vědecký experiment, kde nejde o nic menšího, než dokázat, že planeta Země je něco zcela jiného, než všichni očekávají – živý organismus! A v povídce Muž, který chtěl rozložit svět budeme společně s našimi hrdiny čelit tajemnému vědci, jehož činy nejsou vedeny pouze bezelstnou touhou poznat zákonitosti přírody…

Oba příběhy vychází v českém knižním vydání poprvé, a to v překladu Pavla Pecháčka, který je také autorem předmluvy o podivuhodném světě George Edwarda Challengera.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Uživatelské hodnocení

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM

Budete to vědět jako první!

Zajímá Vás, jaký knižní hit právě vychází, na jaké zboží je výhodná sleva, jaká běží soutěž o ceny? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.