EN

Sushi

Kolektiv


Tajemství přípravy lahodného sushi různých druhů
Sushi je delikatesa oblíbená po celém světě a své místo si našla i u nás. Většina lidí však stále chodí za touto japonskou pochoutkou do restaurací, protože před domácí přípravou mají respekt. Teď můžete všechny obavy hodit s klidem za hlavu. Mistři v oboru, kteří pořádají oblíbené kurzy přípravy sushi, vás provedou od výběru surovin, přes základní recepty až ke složitějším postupům. Podrobné fotonávody zaručují, že všemu lehce porozumíte a propracujete se k výsledkům, které vám budou všichni kolem závidět,
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788026427766
Datum vydání 14.10.2019
Věk od 14
Formát 210x247 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,605
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Sushi je delikatesa, na níž si po celém světe pochutnávají miliony lidí a své stálé místo si našla i u nás. Bohužel však většina lidí stále chodí za touto japonskou pochoutkou pouze do restaurací, protože před její domácí přípravou mají respekt. Bojí se, že se všemi těmi lahodnými surovinami, z nichž sushi sestává, nebudou umět správně nakládat, že ruličky nebudou držet tvar a zkrátka – že výsledný efekt se s profesionálně připraveným pokrmem nebude dát vůbec srovnat.

S touto knihou můžete všechny obavy hodit s klidem za hlavu. Kovaní mistři v oboru, kteří už dlouhá léta pořádají v České republice úspěšné a oblíbené kurzy přípravy sushi, vás provedou od výběru surovin a pomůcek, přes základní recepty až ke složitějším postupům. Podrobné fotonávody, na nichž je kniha postavena, zaručují, že všemu lehce porozumíte a propracujete se k výsledkům, které vám budou všichni kolem závidět.

Můžete se těšit na hromadu inspirace zahrnující například:

* nigiri sushi,

* hosomaki sushi,

* futomaki sushi,

* uramaki sushi,

* temaki sushi,

* vegetariánské sushi,

* dětské sushi,

* chakin sushi,

* onigiri sushi,

* oshizushi sushi,

* dragon roll,

* sushiritto (sushi buritto),

* vegan color sushi,

… a mnoho dalšího.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM