EN

Lionel Messi

Zalán Bodnár


Životní příběh Lionela Messiho, to je skutečná fotbalová pohádka.
V zemi jménem Argentina se jednoho červnového dne roku 1987 narodil malý chlapeček. Když mu byly čtyři roky, dostal k narozeninám od své milované babičky fotbalový míč. A tento dárek mu navždy změnil život. Od té doby toužil po jediném - hrát fotbal každý den a stát se výborným fotbalistou. Ten malý klučina se jmenoval Lionel Messi a dnes je jedním z nejlepších hráčů všech dob. Pojďte si přečíst jeho příběh, poznejte jeho rodinu a seznamte se s jeho úspěchy. Čeká na vás krásné fotbalové dobrodružství.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní jazyk maďarština
Počet stran 48
EAN 9788026426950
Datum vydání 16.09.2019
Věk od 7
Formát 190x220 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,355
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

V zemi jménem Argentina se jednoho červnového dne roku 1987 narodil malý chlapeček. Když mu byly čtyři roky, dostal k narozeninám od své milované babičky fotbalový míč. A tento dárek mu navždy změnil život.

Od té doby toužil po jediném - hrát fotbal každý den a stát se výborným fotbalistou. Měl velký talent, ale bez velké píle a úsilí by svého snu nikdy nedosáhl. Dnes jeho jméno zná každý, ten malý klučina se jmenoval Lionel Messi a je jedním z nejlepších hráčů všech dob.

Pojďte si přečíst jeho příběh, poznejte jeho rodinu a seznamte se s jeho úspěchy. Čeká na vás krásné fotbalové dobrodružství.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM