EN

České pohádky pro malé děti

Eva Mrázková


Pohádky, které pohladí
Bohatě ilustrovaná kniha, kde nemůže chybět perníková chaloupka, Budulínek, Červené karkulka, neposlušná kůzlátka nebo třeba hrneček, co umí vařit tu nejsladší kaši na světě. Nejznámější české pohádky, vyprávění našich babiček a dědečků, které i my rádi předáváme dál. Pohádky plné odvěké moudrosti, lidských tužeb a snů s vlídnými obrázky. Knížka pro hezky strávené chvilky s našimi dětmi.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Aleš Čuma
Jazyk čeština
Počet stran 104
EAN 9788026428176
Datum vydání 25.11.2019
Věk od 4
Formát 210x240 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,607
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Nejznámější české pohádky, které doprovázejí milé ilustrace, pootevírají pohádkový svět našim nejmenším. Právě pro ně jsou v knize zařazeny většinou kratší příběhy, které nejsou tak náročné na dlouhé soustředění. Pohádky plné odvěké moudrosti, lidských tužeb a snů, které jsou předávány z generace na generaci. V knize najdete pohádky: O perníkové chaloupce, O veliké řepě, Červená karkulka, O koblížkovi, O neposlušných kůzlátkách, O Budulínkovi, O kohoutkovi a slepičce, O Smolíčkovi, Hrnečku, vař, Otesánek, O Palečkovi, Jak dědeček měnil, až vyměnil, O dvanácti měsíčkách, Sůl nad zlato, Chytrá horákyně.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eva Mrázková

Eva Mrázková

Odmalička si ráda hraje s písmenky, poznává nové lidi a místa. Vystudovala ekonomii a žurnalistiku. Věnovala se oběma profesím, ale nakonec zvítězila láska ke knížkám, které rediguje v nakladatelství Edika. Žije s rodinou v malém městečku nedaleko Brna, velkou inspirací jsou pro ni dcery. Píše knížky pro děti, zaměřuje se především na procvičování českého pravopisu a jazykových schopností. Snaží se předat dětem znalosti zábavnou a nenásilnou formou. K úspěšným titulům patří Bystrá kobyla bila kopyty na babykové mýtině, série Veselé diktáty a doplňovačky, edice Deskové hry na procvičení cizích jazyků nebo dvojjazyčná řada Klasické české pohádky + audio CD v šesti jazykových mutacích.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM