EN

Zozomba

Lucie Paulová


Napínavý příběh o odvaze a síle skutečného přátelství
Quido a Frida nejsou tak docela kamarádi, když ale o víkendu ve starém domě u hřbitova odemknou tajemné dveře, začne jejich velké dobrodružství. Pomocí prastaré knihy a Zeleného prášku probuzení přivolají neobyčejnou bytost: zombie holku, kterou pojmenují Zozomba. Aby ji osvobodili, musí zjistit její pravé jméno, a tak se vydávají do podivného světa pod zemí, kde na ně čeká zákeřný Velitel, rozhodnutý ukrást jména i jim, Najdou děti odvahu postavit se mu a osvobodit Zozombu i ostatní obyvatele Lunaparku?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 9788026428220
Datum vydání 11.11.2019
Věk od 6
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,528
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Quido a Frida nejsou tak docela kamarádi, když ale o společném víkendu ve starém domě u hřbitova odemknou tajemné zakázané dveře, začne jejich velké dobrodružství.

Pomocí prastaré knihy a Zeleného prášku probuzení přivolají neobyčejnou bytost: zombie holku, kterou pojmenují Zozomba. Aby ji osvobodili, musí zjistit její pravé jméno, a tak se vydávají do podivného světa pod zemí, který vypadá jako opuštěný lunapark. Jenže opuštěný není. Vládne mu ctižádostivý Velitel, rozhodnutý vrátit se na zem a vyhrát dávno ztracenou bitvu. Najdou v sobě děti odvahu postavit se mu a osvobodit Zozombu a ostatní tajuplné obyvatele Lunaparku?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM