EN

Třaskavé pohádky

aneb Malý chemický bestiář

Tereza Verecká


Třaskavé pohádky – kniha pro chytré děti, aby byly ještě chytřejší!
Víte, že chemické prvky a sloučeniny vedou stejně jako my lidé bohaté životy plné zvratů třaskavějších než nejsilnější chemické reakce? Pokud vás zajímá, jakou obživu si zvolilo Olovo, kam jezdí na prázdniny Vodík s Kyslíkem, nebo co se stane, když onemocní Rtuť, a chcete se přitom i něco dozvědět, je tohle kniha určená přímo vám. Sedmero pohádek pobaví, dojme i poučí a hlavně ukáže, že chemie je daleko živější, než si vůbec dokážete představit.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788026432777
Datum vydání 08.10.2020
Věk od 8
Formát 165x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,443
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Víte, že chemické prvky a sloučeniny vedou stejně jako my lidé bohaté osobní životy plné zvratů třaskavějších než nejsilnější chemické reakce? Pokud vás zajímá, jakou obživu si zvolilo Olovo, kam jezdí na prázdniny Vodík s Kyslíkem, kdo všechno se ukrývá v lahvi limonády nebo co se stane, když onemocní Rtuť, a chcete se přitom také něco dozvědět, je tohle kniha určená přímo vám.

Svůj příběh má v knize také Neon, Helium či jedna žravá Kyselina sírová. Sedmero pohádek určených nejen zvídavým dětem, ale také jejich rodičům vás pobaví, dojme i poučí a hlavně ukáže, že chemie je daleko živější, než si vůbec dokážete představit.

Třaskavé pohádky – kniha pro chytré děti, aby byly ještě chytřejší!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM