EN

Říkali mu Pirát

Netradiční cestopis z Gruzie

Martin Záruba


Vydejte se s Martinem do Gruzie za obrovitými kavkazskými psy!
Když bylo malé Aničce nejhůř, snažil se jí její otec Martin uklidnit. Vyprávěl jí o psech, které má tak ráda. O psech, kteří jsou tak odvážní, že daleko v horách Kavkazu bojují s divokými vlky a obrovitými medvědy. O psech, kteří se nebojí vůbec ničeho a nikoho. A když bylo nejhůř, právě takového psa jí slíbil… a zadělal si tím na pořádné dobrodružství! Tohle je příběh hledání svobodných psů, kterým porozumí pouze svobodní lidé. Tohle je příběh hledání psů a nalezení lidí.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 232
EAN 9788026427100
Datum vydání 30.09.2019
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,446
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Když vaše malá dcerka leží vyděšená a vážně nemocná, samozřejmě se ji budete snažit uklidnit. Třeba vyprávěním o něčem, co má ráda. Třeba o psech, kteří jsou tak odvážní, že daleko v horách Kavkazu bojují s divokými vlky a obrovitými medvědy. O psech, kteří se nebojí vůbec ničeho a nikoho. A možná jí v tu chvíli přesně takového psa slíbíte… A zaděláte si tím na pořádné dobrodružství…

Martin Záruba je český novinář s bohatými zkušenostmi, který nyní působí jako šéfredaktor magazínu Svět sportu. Jako novinář se účastnil mnoha světových šampionátů i olympijských her. Byl u triumfu českých hokejistů v roce 2005 ve Vídni, vydával se na Tour de France. Je autorem rozhovorů s nejúspěšnějšími českými sportovci. Se svou ženou Bárou a dcerou Aničkou žije v Kozích Horách, kde jim dělají společnost kočky a psi. Odtud se vydává na výpravy do Gruzie. Tam mu učaroval svět starobylých pasteveckých psů, který se i v 21. století řídí dávnými tradicemi Kavkazu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Monika Kabešová
Přečteno za jeden den. Kniha, která vtáhne do děje svou upřímností a přirozeností!
Patrik Ambros
Hodně o psech, ale ještě více o lidech a daleké zemi. Vřele doporučuji! Čte se jedním dechem...

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM