EN

Strážci Země

Tomáš Crlík


Strážci Země usnuli tvrdým spánkem a nepřítel splétá své nekalé plány!
Olaw, jeden ze strážců Země, byl probuzen ze sladkého spánku v kmeni svého modřínu. Dozvěděl se, že jeden z dalších strážců není k nalezení, a jeho vždy usměvavý obličej se zachmuřil. V podobě puštíka se okamžitě rozletěl k městu. Divočina i zvěř kolem něj však začaly mizet a on se ocitl v neznámém světě. V patách mu jsou nejen vojáci, ale i okřídlenci chrlící oheň, kteří nemají na Zemi co dělat…
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 248
EAN 9788025343272
Datum vydání 05.09.2019
Věk od 11
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,416
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Olaw, jeden ze strážců Země, byl probuzen ze sladkého spánku v kmeni svého modřínu. Dozvěděl se, že jeden z dalších strážců není k nalezení, a jeho vždy usměvavý obličej se zachmuřil. V podobě puštíka se okamžitě rozletěl k městu. Divočina i zvěř kolem něj však začaly mizet a on se ocitl v neznámém světě. V patách mu jsou nejen vojáci, ale i okřídlenci chrlící oheň, kteří nemají na Zemi co dělat.

Přijde na to, proč ostatní strážci Země nemohou procitnout ze svých stromů odpočinku a proč se začala objevovat neznámá zvířata? Vyhne se nástrahám, které mu neznámý nepřítel chystá?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

fantasymag.cz - Strážci Země

„Velmi oceňuji také práci s postavami, neboť poznáme více strážců a každý je tuze odlišný. Jsou to právě rozmanité charaktery, které občas zašmodrchají příběh tím či oním směrem a je zajímavé pozorovat, jak se snaží spolupracovat a jak vnímají nový svět odlišnýma očima."
NAPIŠTE NÁM