EN

Velká kniha lidových obyčejů a nápadů

Martin Bestajovský


České lidové obyčeje, starodávné dětské hry, osvědčené návody pro šikovné ruce a tradiční recepty v souborném revidovaném vydání!
Kniha vás seznámí s nejvýznamnějšími svátky a lidovými obyčeji celého roku. Zároveň v ní najdete řadu užitečných nápadů k výrobě zvykoslovných předmětů. Navíc vaše děti na těchto stránkách objeví starodávné kouzlo her našich babiček a dědečků a kuchařky se zde mohou inspirovat řadou osvědčených receptů ze staročeské tradiční kuchyně.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 256
EAN 9788026424659
Datum vydání 08.04.2019
Věk od 15
Formát 170x243 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,813
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kniha vás seznámí s nejvýznamnějšími svátky a lidovými obyčeji celého roku. Zároveň v ní najdete řadu užitečných nápadů k výrobě zvykoslovných předmětů: na jaře si upletete velikonoční pomlázku, v létě uvijete svatojánský věnec z lučního kvítí, na podzim si vyrobíte pestrobarevného papírového draka a v zimě ozdobíte vánoční stromeček tradičními lidovými ozdobami. Navíc vaše děti na těchto stránkách objeví starodávné kouzlo her našich babiček a dědečků a kuchařky se zde mohou inspirovat řadou osvědčených receptů ze staročeské kuchyně.

    • Tradiční české svátky

    • Lidové obyčeje

    • Zvykoslovné předměty

    • Dětské hry našich předků

    • Osvědčené recepty staročeské kuchyně

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM