EN

Kroniky Kavalonu - Hněv pegasů

Kim Foresterová


Vznešení tvorové z bájí a legend ukazují svou temnou stránku. První díl dobrodružné fantasy.
Národy Kavalonu kdysi vedly nekonečné boje. Válka skončila, spolu s ní ale i přátelství, které mezi nimi dříve panovalo. Kentauři se považují za všem nadřazenou rasu. Kelpie viní kentaury ze svého vyhnanství v moři, z jednorožců se stali krutí otrokáři a pegasové se uchýlili do dobrovolného exilu v horách. A v této zoufalé situaci se objeví nový společný nepřítel. Dokáží se národy Kavalonu spojit a čelit mu? A mohou si vůbec ještě vzájemně věřit?

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Chronicles of Cavallon
Původní jazyk angličtina
Překladatel Rudolf Řežábek
Počet stran 280
EAN 9788025343371
Datum vydání 12.09.2019
Věk od 11
Formát 140x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,46
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Národy Kavalonu kdysi vedly nekonečné boje. Nyní už několik staletí panuje mezi kentaury, pegasy, jednorožci, kelpiemi a lidmi křehké příměří. Válka skončila, spolu s ní ale i přátelství, které mezi národy kdysi panovalo.

Kentauři se povyšují nad ostatní, protože věří, že jsou lepší než oni. Ve skutečnosti však skrývají děsivé tajemství. Kelpie viní kentaury, že je zahnali do moře, a z jednorožců se stali krutí otrokáři. Pegasové, kterým je připisována vina za rozpoutání války, se uchýlili do dobrovolného vyhnanství v horách.

Nyní se však Kavalonem šíří zlé předtuchy. Objevil se nový nepřítel a země je v ohrožení. Dokáže čtveřice mladých hrdinů – dva lidé, kentaur a pegas – rozhádané národy spojit? Pokud se jim to nepovede, Kavalon navždy padne.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Kroniky Kavalonu"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kim Foresterová

Kim Foresterová

Kim Foresterová je literární pseudonym spisovatelky Kathy MacMillan. Kathy je zároveň tlumočnicí amerického psaného jazyka, knihovnicí, zpěvačkou a oddanou členkou Mrzimoru. Píše obrázkové knihy, dětskou nonfiction, young adult fantasy a faktografické knihy pro zaměstnance knihoven, učitele a rodiče.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM