EN

Máme rádi mláďata

Suzi Eszterhas


Vstupte mezi divoká mláďata!
S touto knihou se díky působivým fotografiím přenesete mezi mláďata divokých zvířat. Na jedinečných obrázcích slůňat, lvíčat, medvíďat a dalších zvířecích druhů z celého světa spatříte honičky, pády, nevinné rvačky i vyjádření podpory, starostlivosti a láskyplné péče, které pomáhají zvířecí drobotině dospět a naučit se jednou samostatně přežít v divočině. Zjistíte, že hraní není jen tak ledajaká zábava, že mazlit se dovedou i lvi a že bez obětavých a trpělivých rodičů by jen málokteré mládě přežilo.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Baby Animals
Původní jazyk angličtina
Počet stran 96
EAN 9788025245200
Datum vydání 06.05.2019
Věk od 6
Formát 210x229 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,48
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

S knihou Máme rádi mláďata se prostřednictvím působivých fotografií přenesete mezi mláďata divokých zvířat. Na jedinečných obrázcích

slůňat, lvíčat, medvíďat a dalších zvířecích druhů z celého světa spatříte honičky, pády, nevinné rvačky i vyjádření podpory, starostlivosti a láskyplné péče, které pomáhají zvířecí drobotině dospět a naučit se jednou samostatně přežít v divočině. Zjistíte, že hraní není jen tak ledajaká zábava, že mazlit se dovedou i lvi a že bez obětavých a trpělivých rodičů by jen málokteré mládě přežilo do dospělosti.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM