EN

Zabiják Anders a jeho přátelé

(a sem tam nepřítel)

Jonas Jonasson


Zabiják Anders“ je čerstvě na svobodě. Potřebuje novou práci a stejně tak přátele. Do rány mu přijde vychytralá farářka Johanna Kjellanderová, která se kvůli svému ateistickému smýšlení ocitne na dlažbě. Spolu s hotelovým recepčním Perem Perssonem založí společný podnik. Kšefty běží báječně. Dokud se zabiják Anders nezačne ptát po vyšším smyslu toho všeho. Jenže bossové stockholmského podsvětí s ním mají nevyřízené účty a zabijáka Anderse i s jeho přáteli pořádně zmáčknou.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr humor
Jazyk čeština
Překladatel Hana Švolbová
Počet stran 320
EAN 9788087697504
Datum vydání 02.05.2017
Věk od 14
Formát 134x210 mm
Nakladatelství Panteon
Hmotnost 0,443
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

„Zabiják Anders“ je čerstvě na svobodě. Potřebuje novou práci a stejně tak přátele. Do rány mu přijde vychytralá farářka Johanna Kjellanderová, která se kvůli svému ateistickému smýšlení ocitne na dlažbě. Spolu s hotelovým recepčním Perem Perssonem založí společný podnik. Kšefty běží báječně. Dokud se zabiják Anders nezačne ptát po vyšším smyslu toho všeho. Jenže bossové stockholmského podsvětí s ním mají nevyřízené účty a zabijáka Anderse i s jeho přáteli pořádně zmáčknou. Jonas Jonasson si šibalsky a neuctivě bere na mušku lidskou chamtivost a zabijákem Andersem vytvořil nezapomenutelnou postavu antihrdiny.Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) je třetím románem Jonase Jonassona po světově proslulém Stoletém staříkovi, který vylezl z okna a zmizel a Analfabetce, která uměla počítat.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jonas Jonasson

Jonas Jonasson

Jonas Jonasson se narodil v roce 1961 ve Växjö v jižním Švédsku. Po studiu švédštiny a španělštiny na univerzitě v Göteborgu pracoval jako novinář pro večerník Expressen a deník Smålandsposten. Později byl činný jako mediální konzultant a založil vlastní poradenskou firmu. Byl také producentem švédské televize TV4. Po dvaceti letech ve světě médií svou firmu prodal a přestěhoval se do švýcarského kantonu Ticino, kde se začal věnovat psaní. V současnosti žije spolu se svým synem, kočkou a kuřaty na ostrově Gotland v Baltském moři. Mezi jeho oblíbené spisovatele patří Jaroslav Hašek a Milan Kundera.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM