EN

L. A. Candy

Lauren Conrad


Život v L. A. je prostě sladký
Život v L. A. je sladký – cool kluby, skvělí kluci, návrháři... prostě všechno. Devatenáctiletá Jane Robertsová a její nejlepší kamarádka Scarlett se nemohou dočkat, až tam začnou bydlet. A když se je jeden televizní producent rozhodne obsadit do své nové reality show a la Sex ve městě, sotva věří svému štěstí. Jejich vlastní show? L. A. Candy je podle prestižního žebříčku NY TIMES jeden z nejprodávanějších románů roku 2009!

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název L.A.Candy
Původní jazyk angličtina
Řada L.A.Candy
Překladatel Hana Crausaz-Veselá
Počet stran 292
EAN 9788074470493
Datum vydání 02.05.2011
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,316
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Život v L. A. je sladký – cool kluby, skvělí kluci, návrháři... prostě všechno. Devatenáctiletá Jane Robertsová a její nejlepší kamarádka Scarlett se nemohou dočkat, až tam začnou bydlet. A když se je jeden televizní producent rozhodne obsadit do své nové reality show a la Sex ve městě, sotva věří svému štěstí. Jejich vlastní show? Šaty od nejlepších návrhářů zdarma? Vstup do těch nejluxusnějších klubů v celém L. A.? Pozvánky na hollywoodské premiéry? Ano, prosím!

Brzy se z Jane stane VIP a má spoustu nových kamarádů. Ovšem tihle kamarádi, kteří jsou pro každou divokou party, se také touží ohřát na výsluní její popularity. A to donutí Jane si uvědomit, že ve městě, se kde lidé honí za svými sny, po ní každý něco chce a nic není takové, jaké se zdá.

L. A. Candy je dokonalý román o dospívání v Hollywoodu, který napsala autorka se zkušeností z první ruky – Lauren Conrad je hvězdou MTV show The Hills a nyní si buduje kariéru jako návrhářka.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "L.A.Candy"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM