Tak trochu jiná kuchařka | Albatrosmedia.cz
EN

Tak trochu jiná kuchařka

Camie

4,1
( 8 )

Osvědčené recepty ve veganské úpravě
Úspěšná YouTuberka Kamila Lindová alias Camie spojila síly s maminkou a společně vám přinášejí recepty na jídla, která důvěrně znáte, ovšem v nové, veganské úpravě. Těšit se můžete na české klasiky jako svíčkovou omáčku, guláš, plněné papriky, sekanou, česnekovou polévku nebo veganskou bábovku, ale i na špagety, zeleninové kari, mrkev na způsob lososa nebo lasagne. Všechny recepty využívají snadno sehnatelné suroviny a jejich výsledek potěší nejen vegany, ale i leckterého zarytého masožravce.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 136
EAN 9788026426622
Datum vydání 02.09.2019
Věk od 12
Formát 200x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

„Vždy jsem se motala v kuchyni a pomáhala svému kuchařskému vzoru – mamce. Bylo mi to dovoleno, a tak jsem podávala, krájela a míchala. Rozuměla jsem tomu, co znamená opravdové jídlo a co je vůně domova. A vždy se u nás vařilo jinak. Klasické recepty si mamka vždy dost přetvářela, a i proto jsem si možná vaření tolik oblíbila.“

Úspěšná YouTuberka Kamila Lindová alias Camie spojila síly se svou maminkou a společně vám přinášejí soubor receptů na jídla, která důvěrně znáte, ovšem v nové, veganské úpravě.

Těšit se můžete na upravené české klasiky jako svíčkovou omáčku, guláš, plněné pečené papriky, sekanou, česnekovou polévku nebo veganskou bábovku, ale i na špagety, zeleninové kari, mrkev na způsob lososa nebo lasagne. Všechny recepty využívají základní, snadno sehnatelné suroviny a jejich výsledek potěší nejen zastánce veganské stravy, ale i leckterého zarytého masožravce.

Uživatelské hodnocení

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM

Budete to vědět jako první!

Zajímá Vás, jaký knižní hit právě vychází, na jaké zboží je výhodná sleva, jaká běží soutěž o ceny? Přihlášením k odběru našich e-mailových novinek souhlasíte se zpracováním osobních údajů.