EN

Agent v kapse - Tajná mise

Jiří Chalupa


Kde začít, když jsi v koncích? Vydej se na tajnou misi s naším AGENTEM!
Pět kamarádů kromě přátelství spojuje i kouzelná figurka Agenta. V každé kapitole čelí jedno z dětí nebezpečí, ale naštěstí je tu Agent a nabídne různé varianty řešení. Společně pak s dětmi vyloučí ty nevhodné a kamarádi přijdou na to, jak se zachovat. Další veselá knížka podle stejnojmenného televizního cyklu! Tentokrát je tu i Agentova PÁTRAČKA, SKRÝVAČKA, ŠIFROVAČKA a SLEDOVAČKA.

Detailní informace

Ilustrátor Lukáš Urbánek
Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788074480843
Datum vydání 04.04.2019
Věk od 7
Formát 166x239 mm
Nakladatelství EDICE ČT
Hmotnost 0,492
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kde začít, když jsi v koncích? Vydej se na tajnou misi s naším AGENTEM!

 

Víš, jak se zachovat v nebezpečných a nezvyklých situacích? S naším Agentem to máš v kapse!

 

Pět kamarádů kromě přátelství spojuje i kouzelná figurka Agenta. V každé kapitole čelí jedno z dětí nebezpečí, ale naštěstí je tu Agent a nabídne různé varianty řešení. Společně pak s dětmi vyloučí ty nevhodné a kamarádi tak přijdou na to, jak se zachovat. Další veselá knížka podle stejnojmenného televizního cyklu čtenáře naučí, jak nepanikařit, zachovat si chladnou hlavu a preventivně v budoucnu případný problém včas rozpoznat. Tentokrát je tu i Agentova PÁTRAČKA, SKRÝVAČKA, ŠIFROVAČKA a SLEDOVAČKA.

Kapitola první

ZTRACENI VE MĚSTĚ

Kapitola druhá

ZRANĚNÉ ZVÍŘE

Kapitola třetí

TOHLE JE ŠIKANA

Kapitola čtvrtá

NA CESTĚ

Kapitola pátá

LAPENI V SÍTI

Další tituly z řady "Agent v kapse"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jiří Chalupa

Jiří Chalupa

Narodil se a stále žije v Praze. Po studiu FAMU nastoupil do České (tehdy Československé) televize a pracuje v ní jako dramaturg a scenárista pořadů pro děti dodnes. Je spoluautorem dnes už kultovního Studia Kamarád a autorem desítek dalších pořadů, například pohádek Co takhle svatba, princi, Ať přiletí čáp, královno, Trampoty vodníka Jakoubka, O Nudlovém království a dalších. Z jeho literárních prací byly vydány například tituly Princové jsou na draka, Velká kniha Jů a Hele, Moje chytrá knížka. Spolu s Ladislavem Špačkem vytvořili oblíbený cyklus o etiketě pro děti Mistr E a (Vel)Mistr E, který se stal v Edici ČT úspěšnou knižní řadou.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM