EN

Princezna stokrát jinak

Tomáš Belko


Největší dobrodružství? Najít cestu sám k sobě!
Princezna Stella to vůbec nemá lehké. Každé ráno se probudí jako někdo cizí. Jednou je stařena, jindy nemluvně, pak hubený vytáhlý chlapík a den na to kulaťoučká paní. Jen málokdy je sama sebou. Kdo ji vyléčí? Císař sousední říše Prašť, za kterého Stellu chtějí vdát, nebo pašerák ovoce Johan, do kterého se zamilovala? Aby našla odpověď, musí prchnout z domova, spát v lese, šermovat, pašovat pašeráky – a především pořádně popřemýšlet sama o sobě.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Lukáš Urbánek
Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788000065380
Datum vydání 14.02.2022
Věk od 8
Formát 180x220 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,545
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

Princezna Stella to vůbec nemá lehké. Každé ráno se probudí jako někdo cizí. Jednou je stařena, jindy nemluvně, pak hubený vytáhlý chlapík a den nato kulaťoučká paní. Jen málokdy je sama sebou. Kdo ji vyléčí? Císař sousední říše Prašť, za kterého Stellu chtějí vdát, nebo pašerák ovoce Johan, do kterého se zamilovala? Aby našla odpověď, musí prchnout z domova, spát v lese, šermovat, pašovat pašeráky – a především pořádně popřemýšlet sama o sobě.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Tomáš Belko

Tomáš Belko

Tomáš Belko (1965) je písňový textař (přes tři stovky písní v éteru). V roce 2013 vyšla kniha jeho vybraných textů a básní s názvem Nikdy nic nebylo. Je také autorem mnoha divadelních textů, například libreta muzikálu Lucie, větší než malé množství lásky v Hudebním divadle Karlín nebo textů pro muzikál Elefantazie v divadle ABC. Je rovněž autorem libreta multimediální show Vivaldianno – Město zrcadel a show o díle Alfonse Muchy s názvem iMucha. Od roku 2004 je kreativním ředitelem reklamní agentury Ogilvy Czech republic.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM