EN

Domeček plný koleček

Radek Malý


Proběhni dnem od rána do večera a nauč se, jak se měří čas.
Dětský den od sedmi do sedmi je plný velkých dobrodružství. Dokazují to půvabné verše předního českého básníka Radka Malého i ilustrace geniálního výtvarníka Vojtěcha Kubašty. Součástí knížky jsou i opravdové hodiny s posuvnými ručičkami, díky kterým se každý malý čtenář může naučit, jak se měří čas.

Detailní informace

Žánr leporelo
Ilustrátor Vojtěch Kubašta
Jazyk čeština
Počet stran 12
EAN 9788000051086
Datum vydání 11.02.2019
Věk od 3
Formát 217x157 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,245
Typ Kniha
Vazba leporelo knížkové

V sedm ráno vyskočí klouček Hynek a jeho sestra Lucka z postýlky, zacvičí si a hurá do nového dne. Jestli chcete vědět, co všechno na malé sourozence čeká, zatímco hodiny se neúprosně posunují dopředu, otevřete leporelo geniálního výtvarníka Vojtěcha Kubašty a začtěte se do půvabných veršů předního českého básníka Radka Malého. Rázem pochopíte, že dětský den od sedmi do sedmi je plný velkých dobrodružství. Součástí knížky jsou i opravdové hodiny s posuvnými ručičkami, díky kterým se každý malý čtenář může naučit, jak se měří čas.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Radek Malý

Radek Malý

Český básník, překladatel z němčiny, vysokoškolský pedagog a autor knížek pro děti je dvojnásobným držitelem ceny Magnesia litera. V roce 2011 vydal v nakladatelství Albatros ve spolupráci s výtvarníkem Pavlem Čechem obsahově a výtvarně výjimečnou knihu básní pro děti Listonoš vítr, která získala již zmíněné ocenění Magnesia Litera. V roce 2014 následovalo Moře slané vody a v roce 2017 v tandemu s ilustrátorkou Alžbětou Skálovou Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM