EN

Perníková chaloupka

Carin Gerhardsen


* Severská krimi - nový bestsellervydavatele trilogie Milénium od Stiega Larssona * První svazekpětidílné tzv. Hammarbyjské série, ve kterých komisař Conny Sjöberg a policistka Petra Westmanová řeší bestiální vraždy ve Stockholmu a jeho okolí. Ve Švédsku se prodalovíce než 600 000 výtisků * Práva na tuto knihu byla prodána do Norska, Dánska, Německa, Francie, Španělska, Polska a nyní román vychází poprvé u nás * Ze švédského originálu přeložila Jana Chmura Svatošová * Výhradní distribuce Kosmas * E knih

Detailní informace

Žánr thriller
Jazyk čeština
Počet stran 272
EAN 9788074293368
Datum vydání 03.06.2013
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Vyšehrad
Hmotnost 0,354
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

V krátkém časovém sledu dojde ve středním Švédsku k několika bestiálním vraždám, které zpočátku zdánlivě nemají nic společného. Když komisař Conny Sjöberg z policejní stanice ve stockholmské čtvrti Hammarby začne tušit, že mají spojitost, případ dostane děsuplný ráz. Někde se pohybuje člověk, jehož pohnutky jsou velmi osobní a ojedinělé a který se před ničím nezastaví. Stáváme se svědky strašlivých vražd, sledujeme práci policie pod vedením komisaře Conny Sjöberga a vyšetřovatelky Petry Westmanové. Švédská spisovatelka Carin Gerhardsen nás nechá nahlížet do deníku vraha a barvitě a detailně líčí prostředí velkoměsta i předměstí i charaktery a sociální východiska postav, které jsou psychologickou kresbou nezapomenutelné.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Pavlína Bratičáková
První kniha od této autorky a opravdu skvěle plyne kupředu. Dětská šikana ve školce a škole a jaké to má nedozírné následky....jsou tam momenty k zamyšlení. Na oddych po nervy drásající knize skvělé. Určitě si ráda přečtu i další knihy.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM