EN

Domácí zavařování

Magdalena Wagnerová


* Tradiční i nové recepty

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 128
EAN 9788074290497
Datum vydání 31.05.2010
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Vyšehrad
Edice Kuchařky
Hmotnost 0,185
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání potravin objevují i další důvody zavařování: zdraví a kulinářské zážitky. Co a jak správně zavařovat poradí všem čtenářům autorka kuchařky, Magdalena Wagnerová. Zavařování je jejím koníčkem, a tak se s plnou vervou, ale i důvěrou, můžeme do tohoto kulinářského umu pustit.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM