EN

Apage Satanas! (audiokniha)

Vlastimil Vondruška


Další detektivní příběh z českých středověkých hradů historika a oblíbeného autora Vlastimila Vondrušky je plný tajemných zápletek a dobrodružného pátrání.
Annu z Rohozce, přítelkyni Ludmily z Vartemberka trápí podivné sny. V pitoreskním reji se jí zjevuje dílna obklopená skálami a démon, který se necudně zmocňuje jejího těla. Její otec povolá exorcistu, jenže Ludmila ví, že Anna není blázen. Začne se vyptávat v okolí Bezdězu a záhy narazí na znepokojující fakt, že něco podobného zažily i jiné urozené dívky. Naštěstí se právě vrací domů její manžel Oldřich z Chlumu se svým pomocníkem panošem Otou.

Detailní informace

Délka 5 hodin 2 minut
Jazyk čeština
EAN 8594015312668
Datum vydání 03.12.2012
Věk od 15
Formát 140x125 mm
Nakladatelství Vyšehrad
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,088
Typ CD audio

" Annu, přítelkyni Ludmily z V artemberka, trápí podivné sny. V pitoreskním reji se jí zjevuje dílna obklopená skálami a démon, který se necudně zmocňuje jejího těla. Její otec povolá exorcistu, jenže Ludmila ví, že Anna není blázen. Začne se vyptávat v okolí Bezdězu a záhy narazí na znepokojující fakt, že něco podobného zažily i jiné urozené dívky. Naštěstí se právě vrací domů její manžel Oldřich z C hlumu se svým pomocníkem panošem Otou. Případu se ujmou a začnou bojovat nejen s krutým vrahem, ale také s pověrami a intrikami severočeské šlechty… Napsal a pro zvukové zpracování upravil: Vlastimil Vondruška. Produkce a režie: Jindřiška Nováková Hudba: Daniel Tůma a Room 02. Záznam zvuku, střih, mixáž a zvukový design: Martin Dušek. Natočeno ve studiu Svengali v roce 2012. Fotografie © portréty Vlastimila Vondrušky – Petr Kříž; portrét Valerie Zawadské – Eva Javůrková, foto ze studia archiv AudioStory; foto Vladislava Beneše archiv AudioStory. Grafický design © Vladimír Verner. Vydaly v koprodukci AudioStory (www.audiostory.cz) a Vyšehrad, spol s.r.o. (www.ivysehrad.cz) "

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Vlastimil Vondruška

Vlastimil Vondruška

PhDr. Vlastimil Vondruška, CSc. se věnuje především beletrii (historické životopisné a detektivní romány). Vydává rovněž populárně naučné knihy. Jeho nejúspěšnějším titulem je čtyřdílná Přemyslovská epopej.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM