EN

Psychosomatická prvouka

Radkin Honzák


Zkušený psychiatr Radkin Honzák vás zve do světa psychosomatiky – vztahu lidské duše a těla
V jakém vztahu je lidské tělo a lidská duše? „Vstupovat do světa psychosomatiky vyžaduje odvahu, ale především drzost – odvahu opouštět pohodlné cesty a drzost šlapat po trávníku, na němž je umístěna po několik století výstražná cedule, udržovaná medicínským establishmentem za všech panujících režimů, s nápisem NEVSTUPOVAT.“
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Počet stran 336
EAN 9788074299124
Datum vydání 25.09.2017
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Vyšehrad
Hmotnost 0,575
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

V knize o vztahu lidského těla a duše se významný český psychiatr věnuje celému spektru témat: emocím, léčbě bolesti, nejnovějším studiím o „útrobním mozku“, o účincích spánku, o komunikaci mezi lékařem a pacientem a dalším. MUDr. Honzák v knížce, která je určena jak laické, tak i odborné veřejnosti, se snaží ukázat, jak jsou pro léčení nemocí důležité i faktory sociální a psychologické.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Radkin Honzák

Radkin Honzák

Radkin Honzák vedl deset let Oddělení lékařské psychologie, psychoterapie a psychosomatiky 1. lékařské fakulty UK, dodnes pracuje v IKEM v ambulanci a v transplantačním programu. Ve Vyšehradu vyšla v několika vydáních jeho kniha Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření, ohromný úspěch zaznamenal knižní rozhovor s Renatou Červenkovou Všichni žijem’ v blázinci a Psychosomatická prvouka. K aktuálním otázkám se Radkin Honzák trefně vyjadřuje na blogu na www.aktualne.cz.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM