EN

Zábavné učení s JEDNOROŽCI

Kolektiv


Stíratelné naučné knihy v kufříku s kouzelným fixem, kterým je můžete vyplňovat znovu a znovu!
Čtyři překrásně ilustrované stíratelné knížky pro každodenní zábavné učení a procvičování čtenářských, početních, motorických i vizuálních dovedností. • Psaní – až 80 nových slov • Spojovačky – dokončování barevných obrázků pomocí číslovaných teček • Násobení – násobilka od 2 do 10 • Tvary – rozeznávání tvarů a procvičování psaní

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Wipeclean unicorns learning (the learning box)
Původní jazyk angličtina
Počet stran 72
EAN 8594050425026
Datum vydání 17.12.2018
Věk od 6
Formát 150x195 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,37
Typ Kniha + doplněk
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Čtyři překrásně ilustrované stíratelné knížky pro každodenní zábavné učení a procvičování čtenářských, početních, motorických i vizuálních dovedností.

PSANÍ

V této knížce se mohou malí čtenáři naučit až 80 nových slov. Díky hrám a aktivitám se děti učí rozpoznávat a obtahovat slova, čímž se rozvíjí gramotnost a vizuálně-motorická koordinace. Slova jsou rozdělena tematicky a znázorněna na barevných obrázcích.

SPOJIVÁNÍ

V této knize mohou děti spojováním číslovaných teček dokončovat barevné obrázky a procvičovat tak kreslení, počítání a vizuálně-motorická koordinaci.

NÁSOBENÍ

V této knize se malí čtenáři učí násobilku od 2 do 10. Pro každé číslo jsou připraveny zábavné aktivity a pomůcky, díky kterým si pravidla násobení snadno zapamatují. Stránky zahrnují pruhy s vypsanými násobky, pomocí nichž si děti mohou tabulky opakovat popředu i pozadu.

TVARY

Tato kniha pomáhá malým čtenářům naučit se tvary a procvičovat psaní. Obtahováním tečkovaných čar a písmen děti rozvíjejí vizuálně-motorická koordinaci.

Stíratelné naučné knihy v kufříku s kouzelným fixem, kterým je můžete vyplňovat znovu a znovu!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Zábavné učení"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM