EN

Čmárací deníček

Kolektiv


Kreslení na cesty pro fanoušky Destrukčního deníku!
Vyjděte ven a vezměte si tuto knihu s sebou. Dobrodružství čeká na každém rohu! Dokonce i obyčejná cesta do školy může být plná věcí, kterých si normálně nevšímáme. Je zábava je zdokumentovat pomocí klikyháků nebo koláží a zaznamenat, kde jste byli a co jste tam dělali. Tak jděte do toho!

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Doodle Journeys
Původní jazyk angličtina
Počet stran 160
EAN 9788000051697
Datum vydání 17.09.2018
Věk od 7
Formát 130x200 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,185
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

„Už tam budem?“ Tahle otázka se obvykle ozývá ze zadního sedadla auta a vlastně říká, že důležitější je cíl než cesta samotná. Těžko by něco mohlo být dál od pravdy!

Součástí každého dobrodružství už je to, jak se dostáváte na místo – ať už autem, letadlem, lodí nebo vlakem. Měli bychom si užívat i samotné cestování.

Když si tuhle knížku vezmete s sebou – kamkoliv –, objevíte na výletech nové a zajímavé věci, kterých jste si doteď možná ani nevšimli. Pokaždé když vyjdete ven ze dveří, čeká na vás cesta. „Cestování“ nemusí znamenat jen prázdniny strávené někde u moře nebo daleko v zahraničí. Dokonce i obyčejná cesta do obchodu s potravinami, do parku nebo k zubaři může být plná věcí, kterých si normálně nevšímáme. Je zábava je zdokumentovat pomocí klikyháků, koláží a různých slov a zaznamenat, kde jste byli a co jste tam dělali.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM