EN

Prokletá krev

Ange


Odhalte temná tajemství skrytá v zákoutích Versailles!
Představte si svět, ve kterém Velká francouzská revoluce nikdy neproběhla a kde se právě chystá korunovace Ludvíka XXIV. Sedmnáctiletou Angie pronásledují jednoho dne v metru dva ozbrojení muži a pokusí se jí zabít. Unikne jim jen o vlásek. Toho dne večer ji nečekaně navštíví její matka vévodkyně de Noaillesová, kterou jižléta neviděla, a pozve ji na ples do Versailles, aby byla náležitě představena u dvora. Angie se tam nechce, ale takový večer by jí mohl pomoci odhalit, kdo jí usiluje o život a proč.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Sang Maudit
Původní jazyk francouzština
Počet stran 440
EAN 9788075447272
Datum vydání 28.01.2019
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,573
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Představte si svět, ve kterém Velká francouzská revoluce nikdy neproběhla a kde se ve Versailles právě chystá korunovace Ludvíka XXIV.

Angie je sedmnáct let a právě dokončila střední školu, stejně jako její kamarádi Matt a Clémence. Žije jen se svým tátou a těší se, co jí budoucnost přinese. Jednou ji však v metru pronásledují neznámí muži a vyhrožují jí smrtí, a aby toho nebylo málo, ještě téhož dne ji doma nečekaně její matka vévodkyně de Noaillesová, která by svou dceru ráda vzala na ples a oficiálně ji představila u dvora. Angie zvyklé na normální život se do ničeho takového nechce, ale nakonec ji přemůže zvědavost a do Versailles se v doprovodu Clémence vydá. A mezi velkolepými róbami vznešených dam, blýskavými zrcadly a skleničkami šampaňského se nestačí divit, kolik záhad a intrik se v královském paláci ukrývá. Dozví se tam také, kdo jí usiloval u život a proč?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM