EN

Přítelkyně (audiokniha)

Michelle Francesová


Nejlepší debutový psychologický thriller roku 2017 čte Kateřina Lojdová
Laura má zdánlivě všechno, co si může přát. Úspěšnou kariéru, bohatého manžela a pohledného syna Daniela. Ten se jednoho dne seznámí s Cherry a bezhlavě se do ní zamiluje. Objevila se tahle okouzlující dívka v Danielově životě náhodou? Jaká tajemství skrývá? Aby Laura ochránila svůj vztah se synem, uchýlí se k nestoudné lži, která bude mít pro všechny nedozírné následky.

Detailní informace

Žánr thriller
Interpret Kateřina Lojdová
Délka 14 hodin 14 minut
Jazyk čeština
Původní název The Girlfriend
Původní jazyk angličtina
Překladatel Pavla Jakobsson
Počet stran 0
EAN 8594050424685
Datum vydání 24.05.2018
Věk od 15
Nakladatelství XYZ
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,087
Typ CD audio

Laura má zdánlivě všechno, co si může přát. Úspěšnou kariéru, bohatého manžela a pohledného talentovaného syna Daniela. Ten se jednoho dne seznámí s Cherry a bezhlavě se do ní zamiluje. Od té chvíle se Lauře začne život hroutit pod rukama. Objevila se tahle okouzlující dívka v Danielově životě náhodou? Jaká tajemství skrývá? Vlivem tragických okolností se Laura uchýlí k nestoudné lži, která bude mít pro všechny zúčastněné nedozírné následky.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Michelle Francesová

Michelle Francesová

Michelle Frances promovala v roce 1996 na Filmové škole v Bournemouthu, poté pokračovala magisterským studiem na Americkém filmovém institutu v Los Angeles. Studia ukončila v roce 1998. Po návratu do Londýna pracovala jako producentka jak pro veřejný sektor, tak i pro BBC. Její prvotina, psychologický thriller Přítelkyně, je označována za nejúchvatnější příběh roku 2017 a ve světě se okamžitě stala bestsellerem
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM