EN

Časožrout a jiná superstrašidla

Encyklopedie moderních strašidel

Eva Gargašová


Do všech stran a do všech koutů míří hejno časožroutů a celý houf motanic, strašidel je čím dál víc!
Už vám někdy znepříjemnily den zamotaná sluchátka nebo ztracené klíče? Anebo jste v prachu pod gaučem zahlédli neznámé stopy či se vás nečekaně přepadla lenost? To si vás asi vybralo jedno z nově obejvených strašidel Ale nebojte, časožrout obecný, motanice střapatá, bafač lekavý, našeptávač prokrastinátor, schovávač a další moderní strašidla nejsou tak zlá. Dokonce je možné se s nimi skamarádit, anebo chytře vyzrát na ta zlobivá... Třeba právě v naší veselé encyklopedii doplněné hrátkami a hádankami!

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 72
EAN 9788025338933
Datum vydání 08.11.2018
Věk od 7
Formát 160x195 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,261
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Časožrout obecný, motanice střapatá, strašák zádveřní, skřítek turistický, našeptávač prokrastinátor, bafač lekavý, schovávač důmyslný, plíživec prachový, snílek fantastický, zpěváček fintivý… Už se vám někdy stalo, že jste zahlédli v rohu místnosti podivný stín, v lese jste zaslechli záhadný zvuk, který nepatřil žádnému známému zvířeti, v prachu pod gaučem jste zahlédli neznámé stopy? Anebo vám znepříjemnily den zamotaná sluchátka nebo ztracené klíče? Tak to jste nejspíš měli tu čest, že si vás vybralo jedno ze známých nebo zatím neznámých strašidel. Ale nebojte, strašidla nejsou tak zlá, jak se o nich povídá. Dokonce je možné se s nimi skamarádit nebo (s trochou snahy) chytře vyzrát na ta zlobivá.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eva Gargašová

Eva Gargašová

Ilustrátorka a animátorka Eva Gargašová vystudovala SUŠ Ostrava, obor vědecká kresba a ilustrace, a Ostravskou univerzitu, obor animovaná tvorba. S oblibou říká, že je toho tolik, co ji baví, že by se potřebovala naklonovat, aby mohla dělat všechno. Je spoluautorkou úspěšného televizního cyklu pro děti Draci v hrnci, který vysílá Česká televize od roku 2013 a který vyšel s Evinými ilustracemi i knižně – Draci v hrnci, Draci v hrnci chrlí nové nápady, Draci v hrnci slaví Vánoce a Draci v hrnci Co jedly princezny. Je též ilustrátorkou řady Úžasný svět techniky U6 či knížky Strašidelné Česko.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM