EN

Škola, základ malérů

Věra Hudáčková Barochová


Maléry a přátelství jednoho skejťáka
Jáchym je prostě průšvihář. Anebo je to fajn kluk, který hraje fair play a zná cenu přátelství? Záleží na tom, kdo se na něj dívá… Ještě nedávno škola pro Jáchyma znamenala „základ samejch malérů“. Celé dny by nejradši trávil ve skejtparku nebo na plavání, ale ani učitelé, ani jeho máma, která je na něj sama, pro to neměli pochopení. Pak ale do sedmičky nastoupil nový tělocvikář a pro Jáchyma se tím všechno změnilo.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 72
EAN 9788000051710
Datum vydání 17.09.2018
Věk od 9
Formát 163x238 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,323
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jáchym je prostě průšvihář. Anebo je to fajn kluk, který hraje fair play a zná cenu přátelství? Záleží na tom, kdo se na něj dívá…

Ještě nedávno škola pro Jáchyma znamenala „základ samejch malérů“ a poznámky od třídní Karpíškové rychle plnily jeho žákovskou. Celé dny by nejradši trávil ve skejtparku nebo na plavání, ale pro to jeho máma, která je na něj sama, nemá pochopení.

Když se jednoho dne před tabulí místo zahořklé Karpíškové objeví nový mladý učitel – navíc tělocvikář – všechno se pro Jáchyma najednou mění.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Věra Hudáčková Barochová

Věra Hudáčková Barochová

Vystudovala Střední uměleckoprůmyslovou školu v Jablonci nad Nisou a Katedru divadelní teorie FF UK v Praze. Po ukončení studia publikovala divadelní recenze a spolupracovala s Českým rozhlasem, pro který napsala několik dramatizací, sérii příběhů pro pořad Hajaja a původní rozhlasovou hru pro mládež Hanko, zachraň štěně! Obdržela čestné ocenění v Prix Bohemia Radio Autor za dramatický text Bratr není asparágus a s titulem Škola, základ malérů získala druhé místo v literární soutěži nakladatelství Albatros. Od roku 2018 píše knížky pro děti, do jejichž námětů často promítá svůj mimořádně silný vztah ke zvířatům.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM