EN

Anekdoty 2: Soudruzi

Jan Nejedlý


Studnice socialistického humoru do kapsy!
Jste z rodiny vtipálků a potřebujete mít v rukávu pár es? Rádi se smějete a rozesmáváte druhé? Nebo jen potřebujete rozjasnit špatný den, týden, měsíc, případně udělat radost jinému vtipálkovi? Krátké vtípky i delší vtipy ze série Anekdoty pocházejí od neznámých autorů a najdete mezi nimi ty dobré, i ty trapné. Velikostí se knížka vleze do kapsy, takže můžete studnici humoru mít neustále po ruce pro případ, že na vás přijde dlouhá chvíle v MHD nebo v čekárně u lékaře.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Řada Anekdoty
Počet stran 104
EAN 9788026421542
Datum vydání 04.10.2018
Věk od 10
Formát 90x170 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,138
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jste z rodiny vtipálků a potřebujete mít v rukávu pár es? Rádi se smějete a rozesmáváte druhé? Nebo jen potřebujete rozjasnit špatný den, týden, měsíc, případně udělat radost jinému vtipálkovi? Krátké vtípky i delší vtipy ze série Anekdoty pocházejí od neznámých autorů a najdete mezi nimi ty dobré, i ty trapné.

Začtěte se - smysl pro humor mají všichni!

Velikostí se knížka vleze do kapsy, takže můžete studnici humoru mít neustále po ruce pro případ, že na vás přijde dlouhá chvíle v MHD nebo v čekárně u lékaře.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Anekdoty"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jan Nejedlý

Jan Nejedlý

Patří ke generaci Husákových dětí. Vystudoval Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy a dnes se živí jako učitel a novinář. Píše básně, povídky, fejetony, kabaretní skeče a poznámky do žákovských knížek. Zajímá se o moderní folklor, který je mu inspirací pro tvorbu. Je členem kapely Tři kastróly. Žije v Praze. Čestně prohlašuje, že není v příbuzenském poměru se Zdeňkem Nejedlým. Jan Nejedlý je spoluautorem „lexikonů lidové tvořivosti z dob socialismu“ Po práci legraci I, II a III. Jen tam se dozvíte, čemu se za socialismu říkalo moč mrtvé asfaltérky, co to byl šedý mor, štrougalky, buzertaška, Leninovy sáně či bakelitový jaguár…
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM