EN

Hon na střízlíka

Mary Watsonová


Ukončení války může znamenat ztrátu sama sebe. První díl napínavé fantasy debutující autorky.
Každé Vánoce Wren v lesích kolem vesnice pronásledují nepřátelé její augurské rodiny – soudci. Ona ani nikdo z augurů v okolí je nedokáže zastavit, navíc hrozí, že soudci získají veškerou moc a zvítězí v prastaré válce. V zoufalé snaze všechny zachránit se Wren vydává na tajnou misi do sídla nepřátel jako stážistka pracující pro soudkyni Cassu Harknessovou. Ve spleti lží a podvodů bude Wren muset volit mezi záchranou sebe samé a zkázou augurů.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Wren Hunt
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petra Miketová
Počet stran 368
EAN 9788075449139
Datum vydání 25.11.2019
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,406
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Každé Vánoce Wren v lesích kolem vesnice pronásledují mocní nepřátelé její augurské rodiny – soudci. Ona sama ani nikdo z augurů v okolí je nedokáže zastavit, a navíc hrozí, že soudci získají veškerou moc a zvítězí v prastaré válce. V zoufalé snaze všechny zachránit se Wren vydává na tajnou misi do sídla nepřátel jako stážistka pracující pro soudkyni Cassu Harknessovou. Ve spleti lží a podvodů bude Wren brzy muset volit mezi záchranou sebe samé nebo zkázou všech augurů.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

Databazeknih.cz - Láska a zrada

„Příběh je napsán v ich-formě a je napsaný opravdu skvěle. Neměla jsem nejmenší problém se do knihy začíst a v momentě, kdy jsem začala, bylo dost těžké se odtrhnout. Už tak dost výraznou čtivost knihy podtrhuje ještě to, že většina kapitol je dost krátká, takže čtení odsýpá skutečně rychle.“
NAPIŠTE NÁM