EN

Stateční kapitáni

Rudyard Kipling


Napínavý román z námořnického prostředí od autora slavné Knihy džunglí!
Osudná vlna smete mladého Harveye z paluby a zcela změní jeho život. Posádka škuneru Už jsme tu chlapce zachrání a Harvey tak nalezne mezi drsnými rybáři svůj druhý domov. Rozmazlený synek z bohaté rodiny náhle zjišťuje, v čem spočívají odvaha a pravé přátelství a pozvolna si uvědomuje, na čem v životě opravdu záleží. Vynikající román Rudyarda Kiplinga, nositele Nobelovy ceny za literaturu a autora slavné Knihy džunglí, vychází v novém překladu Davida Petrů a s nádhernými ilustracemi Zdeňka Buriana.

Detailní informace

Ilustrátor Zdeněk Burian
Jazyk čeština
Původní název Captains Courageous
Původní jazyk angličtina
Počet stran 240
EAN 9788000056340
Datum vydání 16.09.2019
Věk od 9
Formát 163x238 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,684
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Osudná vlna smete mladého Harveye z paluby a zcela změní jeho život. Posádka škuneru Už jsme tu chlapce zachrání a Harvey tak nalezne mezi drsnými rybáři svůj druhý domov. Rozmazlený synek z bohaté rodiny náhle zjišťuje, v čem spočívají odvaha a pravé přátelství a pozvolna si uvědomuje, na čem v životě opravdu záleží. Kdy se však podaří vrátit chlapce rodičům? A jak ho přijmou, když se jejich syn tak k nepoznání změnil?

Vynikající román Rudyarda Kiplinga, nositele Nobelovy ceny za literaturu a autora slavné Knihy džunglí, vychází po letech v novém překladu Davida Petrů a s nově zpracovaným a zkompletovaným ilustračním doprovodem Zdeňka Buriana.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM