EN

Popelčiny střevíčky

Srdcovky

Trisha Ashley


Život může být pohádkový, pokud máte ty správné boty!
Tansy zdědí tetiččin obchod s botami v malebném anglickém městečku a promění ho v Popelčiny střevíčky – místo, kde si každá nastávající nevěsta přijde na své! Úspěch obchůdku je pro ni jedinou radostí od chvíle, kdy zjistila, že její snoubenec asi nebude ten pravý. Na náladě jí nepřidávají ani napjaté rodinné vztahy a mrzoutský soused, herec Ivo Hawksley, kterému vadí ruch v obchodě. Tansy ale brzy zjistí, že toho mají s Ivem společného víc, než si oba mysleli…

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Chocolate Shoes and Wedding Blues
Původní jazyk angličtina
Počet stran 440
EAN 9788026711971
Datum vydání 26.07.2018
Věk od 18
Formát 120x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Edice Srdcovky
Hmotnost 0,444
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Edice Srdcovky přináší výběr těch nejlepších románů pro ženy, které si můžete přibalit na cesty. Začtěte se v letadle, ve vlaku, u vody nebo třeba když jedete do práce.

Ať už míříte kamkoli, nepřestávejte snít!

Tansy zdědí tetiččin obchod s botami v anglickém městečku Sticklepondu a dostane báječný nápad – co kdyby se zaměřila jen na svatební obuv? A tak se zrodí Popelčiny střevíčky, obchůdek nejen se svatebními botami, ale také s rozmanitými doplňky, dárečky pro družičky a úžasnými čokoládovými střevíčky.

Kéž by bylo všechno tak dokonalé i v Tansyině osobním životě. Její snoubenec totiž asi nebude ten pravý a rodinné vztahy jsou napjatější než kdy dřív. Tansy momentálně nachází jedinou radost v obchodu, který zažívá skvělý úspěch.

Je tu ovšem jeden člověk, který není zrovna nadšený z Popelčiných střevíčků a proudu zákazníků mířících za vysněnými botami. Herec Ivo Hawksley, obyvatel domku vedle obchodu, přišel do Sticklepondu, aby vyléčil své zlomené srdce, jenže ruch v obchůdku mu mnoho klidu nedopřává. Brzy ale zjistí, že toho mají s Tansy společného víc, než si oba mysleli, a odhalení tajemství z minulosti prolomí ledy…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM