EN

Obrazy z Nového zákona Další příběhy (audiokniha pro děti)

Renáta Fučíková


Vyprávění o životě a učení Ježíše Krista končí...
Obrazy z Nového zákona vypráví o životě a učení Ježíše Krista a o osudech apoštolů Petra a Pavla. Evropská kultura je neoddělitelně spjata s křesťanstvím. V průběhu staletí si je však mnozí panovníci, reformátoři i politici přivlastnili a pokřivili je. Naše kniha i tato audiokniha vznikla proto, aby dnešní děti mohly lépe pochopit původní poselství Ježíšových myšlenek. Tentokrát si poslechněte dokončení nesmrtelného příběhu.

Detailní informace

Interpret Jiří Dvořák
Délka 3 hodin 29 minut
Jazyk čeština
Počet stran 0
EAN 8594050425125
Datum vydání 10.09.2018
Věk od 9
Formát 140x125 mm
Nakladatelství ALBATROS
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,054
Typ CD audio

Obrazy z Nového zákona vypráví o životě a učení Ježíše Krista a o osudech apoštolů Petra a Pavla. Evropská kultura je neoddělitelně spjata s křesťanstvím. V průběhu staletí si je však mnozí panovníci, reformátoři i politici přivlastnili a pokřivili je. Naše kniha i tato audiokniha vznikla proto, aby dnešní děti mohly lépe pochopit původní poselství Ježíšových myšlenek. Společně se proto vypravíme do míst, kde se křesťanství zrodilo, do kraje kolem Galilejského jezera. Tam žil a kázal Ježíš Kristus, který k Mojžíšovu desateru zákonů připojil zákon nový: Odpuštění a vzájemnou lásku. Tentokrát si poslechněte dokončení nesmrtelného příběhu.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Renáta Fučíková

Renáta Fučíková

Renáta Fučíková patří mezi nejvýraznější současné české tvůrce autorských knih pro děti. Studovala na Vysoké škole uměleckoprůmyslové v Praze, v ateliéru ilustrace a užité grafiky v letech 1982–1988. Zabývá se ilustrováním knih pro děti, učebnic, časopisů. Spolupracuje s Českou poštou, dosud vytvořila šest poštovních známek. Za svou práci získala řadu ocenění, včetně mezinárodních. Pravidelně získává ocenění v soutěži Zlatá stuha.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM