EN

Hraničářův učeň - Kniha třináctá - Klan Rudé lišky

John Flanagan


Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen
Maddie úspěšně ukončila třetí rok svého hraničářského výcviku a je povolána zpět na hrad Araluen. Jednotvárný život na hradě ji však ubíjí, cítí se v něm jako ve vězení a touží z něj uniknout. V okolí se začínají šířit zvěsti, že království hrozí nové nebezpečí. Tajemný klan Rudé lišky útočí na královskou rodinu a zpochybňuje nástupnictví princezny Kasandry a její dcery Maddie na araluenský trůn. Podaří se Rudým liškám uchvátit trůn pro sebe?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Jan Patrik Krásný
Jazyk čeština
Překladatel Eva Dejmková
Počet stran 328
EAN 9788025244425
Datum vydání 26.11.2018
Věk od 10
Formát 127x198 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,413
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Darth Plagueis je jeden z nejnadanějších sithských lordů, kteří kdy žili. Netouží po ničem jiném než po moci a obává se jen toho, že ji ztratí. Jako učedník bezvýhradně přijme nemilosrdné praktiky Sithů. A když přijde správný čas, zničí svého mistra, Dartha Tenebrouse. Zároveň však přísahá, že jeho nikdy nepotká stejný osud. Na rozdíl od svých předchůdců si totiž Darth Plagueis nakonec osvojí nejvyšší moc... překonat smrt.

Další tituly z řady "Hraničářův učeň"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
John Flanagan

John Flanagan

John Flanagan se proslavil dobrodružnými romány ze sérií Hraničářův učeň a Bratrstvo. Jeho knihy vycházejí ve více než stovce zemí, pravidelně se objevují v žebříčku bestsellerů podle New York Times a získaly řadu nominací a cen za literaturu pro děti a mládež. John, bývalý scenárista televizních seriálů a reklam, žije se svou ženou na přímořském předměstí australského Sydney.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM