EN

Franklinova létající knihovna

Jen Campbellová


Pohádkový příběh, který v dětech probudí lásku ke knihám
Drak Franklin zbožňuje knížky a rád z nich předčítá ostatním. Jenže potíž je v tom, že se ho všichni trochu bojí. Naštěstí najde spřízněnou duši v malé holčičce Luně, která miluje knihy stejně jako on. Okamžitě se z nich stanou kamarádi, kteří si nepřetržitě povídají o tom co si přečetli. Společně také vymyslí plán, jak svou lásku ke knihám šířit mezi ostatní – otevřou si knihovnu. Ale ne ledajakou! Létající, přímo na Franklinových zádech!

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Franklin´s Flying Library
Původní jazyk angličtina
Řada Franklin
Počet stran 32
EAN 9788026417101
Datum vydání 24.05.2018
Věk od 4
Formát 275x285 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,493
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Drak Franklin zbožňuje knížky a rád z nich předčítá

svým kamarádům. Problém je, že obyvatelé blízké vesnice

se ho poněkud bojí.

Naštěstí najde spřízněnou duši v Luně, holčičce, která miluje knihy stejně jako on. Společně vymyslí, že si otevřou knihovnu. A ne ledajakou, ale létající a přímo na Franklinových zádech!

Dojemný příběh o zázracích, které dokážou jen knihy,

napsala Jen Campbellová,

autorka Divných hlášek z knihkupectví,

a ilustrovala Katie Harnettová.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Další tituly z řady "Franklin"

Hodnocení čtenářů

Petra Bartíková
Autorku, která pracovala v antikvariátu, kdysi mezi regály s knihami oslovil malý kluk. „Měli byste tu mít draka,“ řekl. Právě to byla chvíle, kdy Jen Campbell napadlo, že napíše knihu o Franklinovi. „Ten klučina mi navrhl, abych si opatřila draka, který by hlídal knihkupectví, když v něm zrovna nebudu. Zeptala jsem se ho, jestli by to nebylo příliš riskantní; draci přece chrlí oheň. Chlapec na mě vykulil oči a řekl: ‚Ne, když si seženeš trénovaného.‘“ Franklinova létající knihovna je moc krásná obrázková kniha pro děti od 3 let. Přála bych si ještě více takových! Zdraví teta Bobina ♥ https://bobinadetem.cz/franklinova-letajici-knihovna/

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jen Campbellová

Jen Campbellová

Jen Campbellová je spisovatelka a milovnice knih. V České republice zaznamenaly úspěch její sesbírané výroky z knihkupectví, kde pracovala deset let. Vyšly ve dvou svazcích: Divné hlášky z knihkupectví a Další divné hlášky z knihkupectví. Téma knih a láska k nim se objevuje i v její ilustrované knize pro děti Franklinova létající knihovna. Mimo to působí také jako knižní bloggerka a vloggerka, pořádá internetové kurzy pro spisovatele a přednáší na univerzitách a literárních festivalech.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM