EN

Uzeninové delikatesy

Miranda Ballardová


Vychutnejte si luxusní uzeniny naplno
Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella… Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí. Přečtěte si tedy, jak a s čím luxusní uzeniny kombinovat, jak je podávat i jak z nich vytvořit delikátní pokrmy, kterými jistě uchvátíte všechny své známé. Dopřejte svým chuťovým buňkám hříšné pohlazení a rozehrajte chuťové zážitky, za něž by se nemuseli stydět ani ti nejvyhlášenější kuchaři.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Charcuterie
Původní jazyk angličtina
Počet stran 160
EAN 9788026418078
Datum vydání 12.02.2018
Věk od 12
Formát 190x235 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,63
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella… Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí.

Přečtěte si, jak a s čím luxusní uzeniny kombinovat, jak je podávat i jak z nich vytvořit delikátní pokrmy, kterými jistě uchvátíte všechny své známé. Dopřejte svým chuťovým buňkám hříšné pohlazení a rozehrajte chuťové zážitky, za něž by se nemuseli stydět ani ti nejvyhlášenější kuchaři.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM