EN

Podej mi ruku

Tove Alsterdal


Temné drama o vášni a zradě, zločinu a smíření
Za studené dubnové noci zemře mladá žena, Charlie Erikssonová, když spadne z balkonu svého bytu v jedenáctém patře. Policie případ uzavře jako sebevraždu, ale Charliina sestra Helene o tom není přesvědčená a začne pátrat na vlastní pěst. Stopy ji zavedou zpět do minulosti, do sedmdesátých let v Argentině a Helene je při své cestě konfrontována s brutálními událostmi z historie, které s jejím životem souvisí víc, než by si dokázala představit.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Lat mig ta din hand
Původní jazyk švédština
Počet stran 384
EAN 9788026712565
Datum vydání 20.09.2018
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,593
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Za studené dubnové noci zemře mladá žena, Charlie Erikssonová, když spadne z balkonu svého bytu v jedenáctém patře. Za sebou nechává život plný chaosu, drogových epizod a nenaplněných snů. Smrt je policií jednoznačně vyhodnocena jako sebevražda.

Charliina sestra Helene vede spořádaný život a se sestrou se nevídala. Chtěla zcela zapomenout na rozpadlou rodinu, matku, která je opustila, otce alkoholika a sestru, jež nedokázala rozlišit mezi realitou a představami. Ale jaká byla skutečně Charlie? Doopravdy si vzala život? A co dělala měsíc před smrtí v Buenos Aires?

Stopy vedou zpět do minulosti, do sedmdesátých let, kdy se jejich matka zamilovala do argentinského uprchlíka a zmizela. Helene chce odhalit pravdu nejen o sestřině smrti, ale i o matčině osudu, a při své cestě je konfrontována s brutálními událostmi z historie, které s jejím životem souvisí víc, než by si dokázala představit.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM