EN

Taková je vražda

Ann Granger


Dávné zlo se probouzí k životu
Meredith Mitchellovou navštíví její přítel z dob, kdy pracovala jako konzulka. Toby přišel, protože potřebuje pomoc Mereditina snoubence superintendanta Alana Markbyho v naléhavé záležitosti: Alison Jennerová, Tobyho příbuzná, dostává anonymní dopisy spojené s případem, který se odehrál před pětadvaceti lety. Přestože soud Alison zbavil obvinění, že zavraždila svou tetu, někdo má stále pocit, že by za to měla platit.

Detailní informace

Číslo dílu 15
Jazyk čeština
Původní název That Way Murder Lies
Původní jazyk angličtina
Počet stran 296
EAN 9788026710769
Datum vydání 08.02.2018
Věk od 18
Formát 125x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Edice Detektivky
Hmotnost 0,422
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Meredith Mitchellovou navštíví její přítel z dob, kdy pracovala jako konzulka. Toby ale nepřišel, aby vzpomínal na staré časy – potřebuje pomoc Mereditina snoubence superintendanta Alana Markbyho. Alison Jennerová, Tobyho příbuzná, dostává anonymní dopisy spojené s případem, který se odehrál před pětadvaceti lety. Soud sice Alison zbavil obvinění, že zavraždila svou tetu, ale někdo má zjevně stále pocit, že by za to měla platit.

Markby se zprvu nechce do případu plést – koneckonců se snaží s Meredith plánovat svatbu –, ale když se vyšetřování nenávistných dopisů změní v pronásledování vraha, musí být přípravy odloženy. S pomocí inspektorky Campbellové, nové posily týmu, rozplétá Markby dávnou záhadu a její děsivý odkaz.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Mitchellová a Markby"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM