EN

Zapomenuté slovenské pohádky

Adela Banášová


Vraťte se do bezstarostných dětských časů s pohádkami známé moderátorky Adely Banášové.
Bylo nebylo… Ale jak to bylo dál? Jak to, že se na tyhle neobyčejné pohádky málem zapomnělo? Roztomilí brynzovníci v nich zažívají mnoho veselých i dojemných chvil. A protože mají měkké srdce – jsou totiž z brynzy – všem s radostí a ochotou pomáhají! Vydejte se za dobrodružstvím společně s brynzovníky, ale pozor! Nezapomeňte je každý večer uložit na chladné místo, aby se jejich tělíčka a srdíčka nerozpustila.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Zabudnuté slovenské pohádky
Původní jazyk slovenština
Překladatel Mária Zinburgová
Počet stran 72
EAN 9788075057754
Datum vydání 28.09.2017
Věk od 8
Formát 160x230 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,3
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Když jeden nepříliš pracovitý bača nechá stát nadojené mléko ladem, začnou se dít věci… Autorkou rozverných pohádek o bytostech z mléka zvaných Bryndzovníci je populární rozhlasová a televizní moderátorka Adela Banášová, která je známá svým nadhledem, uměním pohotově glosovat a smyslem pro humor. To vše zúročila i při psaní Zapomenutých pohádek, které vznikly již před deseti lety a nyní se v překladu dostávají i k českým dětem a jejich rodičům.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Adela Banášová

Adela Banášová

Adela Banášová se narodila v roce 1980 v Bratislavě, kde také vystudovala fakultu kulturologie na Univerzitě Komenského. Díky svému ostrovtipu a pohotovým reakcím pronikla do spousty profesí. Vyzkoušela modeling, herectví i zpěv, nakonec jí ale nejvíce učarovalo moderování, kterému se naplno věnuje dodnes. U nás je známá i díky moderování první Československé Superstar. V současné době je jednou z nejúspěšnějších moderátorek v Česku i na Slovensku. V létě 2017 se na zámečku ve slovenském Tomášově provdala za svého přítele Viktora Vinczeho.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM