EN

Z lehu k běhu

... od pondělka začínám

Barbora Topinková


Jak rozběhat lemrochoda? Začtěte se ... a začněte s během hned v pondělí!
Specifická odrůda lenocha obecného je lemrochod. Proti své silně vyvinuté slabé vůli jednoho dne zjistil, že jeho zrychlení z lehu na gauči na sto metrů běhu je nižší než čtyři týdny. Vnitřního lemrochoda v sobě máme všichni a rozběhat jej můžeme bez ohledu na počet výmluv, které jsme schopni vymyslet. A taky bez ohledu na počet let či kilogramů. Stačí na to jít s rozvahou a vtipem. Chcete-li začít běhat a přitom zůstat naživu, držte se tréninkových plánů a doporučení v tomto běžeckém manuálu pro lenochy.

Detailní informace

Ilustrátor Mariana Francová
Jazyk čeština
Počet stran 224
EAN 9788026506942
Datum vydání 09.11.2017
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,319
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Specifická odrůda lenocha obecného je lemrochod. Ten proti své silně vyvinuté slabé vůli jednoho dne zjistil, že jeho zrychlení z lehu na gauči na sto metrů běhu je nižší než čtyři týdny. Vnitřního lemrochoda má v sobě každý a rozběhat jej můžete bez ohledu na počet výmluv, které jste schopni vymyslet. A taky bez ohledu na počet let či kilogramů. Stačí na to jít s rozvahou a vtipem.

Chcete-li začít běhat a přitom zůstat naživu, držte se tréninkových plánů a doporučení v tomto běžeckém manuálu pro lenochy. Provede vás dvanácti měsíci běžeckého roku a představí vám všechna základní úskalí života běžce. Ujistí vás, že mráz tuky nespálí, ale běh ano. Že není potřeba ze dne na den změnit způsob života, ale stačí zkusit každý měsíc novou zdravou věc. Že k tomu, abyste při běhu nevypadali jako tyranosaurus, stačí mnohdy tři cviky třikrát týdně. Že ne všechny zelené věci jsou shnilé. A že si běhání můžete užít bez ohledu na věk, pohlaví, váhu, výšku, roční období a stav šrajtofle.

Jak tedy rozběhat lemrochoda? Začtěte se … a začněte hned v pondělí!

Hodnocení čtenářů

Lucie Martincová
Skvělá kniha, která pobaví a ve které se začínající i pokročilý běžec, běžkyně určite najde.doporučuji všem !

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Barbora Topinková

Barbora Topinková

Barbora Topinková začala běhat před šesti lety a šesti kilogramy. V profesním životě geoložka a nájemná bloggerka, v osobním životě hédonistka se sklonem vypít každé pivo v okruhu jednoho kilometru, začala s běhám proto, aby nemusela drasticky snižovat dávky krmiva ani soustavně přešívat zipy u kalhot. Postupem doby se u ní vyvinula klasická závislost na běžeckých endorfinech, kterou se rozhodla sdílet s komunitou stejně postižených jedinců na webu www.rungo.cz. Běhá a žije v Praze a momentálně se věnuje triatlonu, protože zjistila, že být nešikovná ve třech sportech najednou je daleko větší zábava, než být jen zhrozena ze svého běhu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM