EN

Thorgal 11 - Tanatlokovy oči

Jean Van Hamme


Nakladatelství Egmont pokračuje ve vydávání nejúspěšnější evropské fantasy série!
Čtyřdílný cyklus „Země Qaa“ je považován za nejpůsobivější ucelený příběh v rámci ságy o Thorgalovi. Druhý díl Tanatlokovy oči (Thorgal 11) navazuje na příběh Země Qaa (Thorgal 10), který již před lety česky vyšel. Po dlouhé době tak nakladatelství Egmont splácí dluh všem fanouškům a příznivcům série Thorgal a pokračuje v tomto cyklu. V rámci dlouhodobého edičního záměru Egmont po nakladatelství CooBoo postupně vyplňuje mezery dosud nevydaných Thorgalových dobrodružství.

Detailní informace

Ilustrátor Grzegorz Rosinski
Číslo dílu 11
Jazyk čeština
Původní název Les Yeux de Tanatloc
Původní jazyk francouzština
Řada Thorgal
Překladatel Richard Podaný
Počet stran 48
EAN 9788025239841
Datum vydání 05.06.2017
Věk od 13
Formát 210x295 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,209
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Čtyřdílný cyklus „Země Qaa“ je považován za nejpůsobivější ucelený příběh v rámci ságy o Thorgalovi. Druhý díl Tanatlokovy oči (Thorgal 11) navazuje na příběh Země Qaa (Thorgal 10), který již před lety česky vyšel. Po dlouhé době tak nakladatelství Egmont splácí dluh všem fanouškům a příznivcům série Thorgal a pokračuje v tomto cyklu. V rámci dlouhodobého edičního záměru Egmont po nakladatelství CooBoo postupně vyplňuje mezery dosud nevydaných Thorgalových příběhů tak, aby se čtenáři i sběratelé postupně dočkali kompletního českého vydání v jednotné úpravě.

Hlavním motivem cyklu „Země Qaa“ je souboj dvou bohů, moudrého Tanatloka a krvežíznivého Ogotaje. Oba muži jsou ve skutečnosti prastarými členy posádky kosmické lodi, která se vracela na Zemi. Nelehkým úkolem Thorgalovy družiny je porazit boha Ogotaje. Thorgal však netuší, jak osudový vztah s Ogotajem sdílí…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Thorgal"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM