EN

Navždy s láskou Lara Jean

Jenny Hanová


Třetí kniha z úspěšné série Všem klukům, které jsem milovala.
Lara Jean zažívá ten nejlepší maturitní ročník, který si dívka může přát. Je bláznivě zamilovaná do svého přítele Petera, její táta se znovu žení a sestra Margot je na léto doma. Zatímco připravuje svatbu, nemůže již dál přehlížet velké rozhodnutí, které před ní stojí. Odejít na vysokou a opustit tak nejen svou rodinu, ale i přítele, kterého miluje. Proč jí srdce a rozum radí, že by se měla rozhodnout jinak?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Překladatel Romana Bičíková
Počet stran 296
EAN 9788075443823
Datum vydání 21.08.2017
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,426
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Lara Jean zažívá ten nejlepší maturitní ročník, jaký si dívka může přát. Je bláznivě zamilovaná do svého přítele Petera, její táta se znovu žení a Margot se na léto vrátila domů. Lara nechce, aby se něco změnilo, ale ví, že jinak to nepůjde. Čeká ji velké rozhodnutí: Kam půjde na vysokou a co to bude znamenat pro její vztah s Peterem? Měla by poslechnout spíše své srdce, anebo rozum?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Všem klukům, které jsem milovala"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jenny Hanová

Jenny Hanová

Jenny Hanová pochází z Richmondu ve Virginii. Vystudovala tvůrčí psaní pro děti a mládež v New Yorku. Toto město si zamilovala (nejkrásnější je podle ní na podzim), a po škole se přestěhovala do jedné z jeho částí – Brooklynu. Nejlépe se jí píše v kavárnách, v metru nebo klidně doma u známých. Má ráda Harryho Pottera a nejvíce fandí Zmijozelu. Ven by nikdy nevyšla bez červené rtěnky, pera a zápisníku. Mezi její nejznámější knihy patří ty ze série Všem klukům, které jsem milovala.
Zobrazit profil autora

Recenze

giraffeandy.blogspot.cz - Navždy s láskou Lara Jean

„…Závěrečný díl "Lary Jean" proto hodnotím velmi vysoko, knihu jsem přečetla během chvilky a byla to ta nejsladší tečka za celou sérií, jakou Jenny Han svým čtenářům mohla dát. Jsem zvědavá, jak se povede filmové zpracování Všem klukům, které jsem milovala, ale do té doby vám rozhodně doporučuji přečíst si knihy, zvlášť pokud hledáte dobré odpočinkové čtení, které pohladí po duši. To totiž Jenny H...
NAPIŠTE NÁM