EN

Běsnění

A. G. Howardová


Soubor povídek z alenkovského světa Šepotání, skutečné Říše divů!
Alyssa Gardnerová skočila do králičí díry, čelila tajemné Říši divů a nakonec zvládla naplnit svůj osud. Přežila bitvu o svět podsvětníků a také bitvu o své srdce. V tomto povídkovém souboru, doplňujícím trilogii Šepotání, se můžete společně s Alyssou a její rodinou vrátit do Říše divů a zjistit, jaký život Alyssa prožila po konci Zrcadlení, jak přesně se odehrál příběh jejích rodičů, anebo se s Morfeem můžete ponořit do Zachových vzpomínek.

Detailní informace

Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Původní název Untamed: A Splintered Companion
Původní jazyk angličtina
Řada Šepotání
Překladatel Magdaléna Stárková
Počet stran 312
EAN 9788075442109
Datum vydání 24.10.2016
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,444
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Soubor povídek z alenkovského světa Šepotání, skutečné Říše divů!

Alyssa Gardnerová skočila do králičí díry, čelila tajemné Říši divů a nakonec zvládla naplnit svůj osud. Přežila bitvu o svět podsvětníků a také bitvu o své srdce. V tomto povídkovém souboru se můžete společně s ní a její rodinou vrátit do Říše divů a zároveň si můžete přečíst i několik chybějících scén z předešlých knih!

V povídce Šest nemožných věcí Alyssa vzpomíná na nejvzácnější okamžiky ze svého nejen lidského života po konci Zrcadlení. Alyssina matka v povídce Kluk v pavučině vypráví o své návštěvě Říše divů a záchraně muže, který se později stal jejím manželem. A v Můře v zrcadle Morfeus pátrá v Zachových vzpomínkách na Alyssu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Šepotání"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
A. G. Howardová

A. G. Howardová

Anita Grace Howardová žije v Texasu, je vdaná a má dvě děti. Již odmalička milovala knihy Lewise Carrolla a proslavila se sérií Šepotání, kterou napsala právě na motivy Alenky v říši divů. Mezi její zájmy patří čtení, lyžování, zahradničení a rodinné výlety. Ty často zahrnují improvizované návštěvy hřbitovů z osmnáctého století, které mají podpořit a uspokojit její múzu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM