EN

Manželka mezi námi

Sarah Pekkanen, Greer Hendricks


Která je ta druhá? Psychologický thriller o manželství, zradě a nebezpečných pravdách.
Ponořte se do příběhu Vanessy Thompsonové… Budete si myslet, že čtete o žárlivé ženě, která je posedlá snoubenkou svého bývalého muže. Bude vám připadat příšerná a pochopíte, proč ji manžel opustil a našel si náhradu. Budete si jistí, že znáte všechny jejich pohnutky i detaily tohoto milostného trojúhelníku. Jenže ať už si myslíte cokoli, mýlíte se. Dokážete číst mezi řádky a odhalit pravdu dřív, než obrátíte na poslední stránku?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Wife Between Us
Původní jazyk angličtina
Počet stran 368
EAN 9788026711667
Datum vydání 31.05.2018
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Edice TOP thriller
Hmotnost 0,584
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Knihám označeným zlatou pečetí Edice TOP věnujte zvýšenou pozornost! Předchází je pověst největších světových bestsellerů, které se dočkaly vřelého přijetí kritiky i čtenářů nebo získaly významná literární ocenění.

Budete se domnívat, že čtete o žárlivé ženě a její posedlosti tou, kterou ji bývalý manžel nahradil.

Budete se domnívat, že čtete o ženě, která se chystá vstoupit do manželství s mužem, jehož miluje.

Budete se domnívat, že první manželka byla nesnesitelná, a není divu, že ji muž opustil.

Budete se domnívat, že znáte všechny pohnutky, celou minulost a detaily tohoto milostného trojúhelníku...

Radši se nic nedomnívejte.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Hodnocení čtenářů

Šárka Fejtová
Přečíst tuto knihu během jednoho dne, není, vzhledem ke čtivosti, žádný problém. Kniha je rozdělená do tří částí. Každá část nám samozřejme odhaluje různá tajemství a přináší zvraty. (Pro mě bylo největší odhalení v první části). Díky umístění "top thriller" si od příběhu čtenář může slibovat hodně. I já si slibovala. Příběh je to promyšlený do detailu, ale i přesto nedokážu, po přečtení této knihy, říct, že bych byla překvapená nebo šokovaná vším tím odhalením, které nám hlavní hrdinka postupně servíruje. Každý hrdina má svou minulost, která samozřejmě vyplouvá na povrch. Pro mě zjištění některých fakt, bylo rozhodně velkým zklamáním. Autorkám se absolutně nepovedlo ve mně vzbudit emoce. Já jsem při čtení knihy opravdu necítila nic. Žádné napětí, zvědavost nebo pocit nemožnosti odložit knihu, aniž bych ji nedočetla do konce. Co se autorkám velice povedlo je to, že jsem se dokázala bez větších potížích orientovat mezi vzpomínkami z minulosti a přítomností. Děj plynul bez zádrhelů, ve svém vyprávění se hrdinka několikrát třeba uprostřed odstavce vracela do minulosti a pak se zase plynule vrátila do přitomnosti. Prostě jen tak. Mám však takový pocit, že thrilleru na toto téma je už spoustu. A tento mě tedy nepřesvědčil, že bych jej měla do rukou vzít znovu.
Šárka Pastvová
Měla jsem trochu větší očekávání, ale jako oddychové čtení dobré :) Kniha je celkem napínavá, příběh trochu překombinovaný, na léto fajn četba.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Sarah Pekkanen

Sarah Pekkanen

Sarah Pekkanen po studiích a cestě do Evropy začala pracovat jako novinářka. Pak se stala matkou tří synů a novinářskou kariéru ukončila. Napsala svůj první román The Opposite of Me a poznala svou redaktorku Greer Hendricks. Společně s ní později napsala také úspěšný román Manželka mezi námi .
Zobrazit profil autora

Greer Hendricks

Greer Hendricks

Greer Hendricks strávila více než dvě desetiletí jako redaktorka nakladatelství Simon & Schuster. Psala pro The New York Times a Publishers Weekly. Žije na Manhattanu s manželem a dvěma dětmi. Jako spisovatelka debutovala románem Manželka mezi námi, který napsala společně se Sarah Pekkanen.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM