EN

Černý led

Nebezpečí je těžké odolat!

Becca Fitzpatricková


Od autorky světového bestselleru Zavržený
Britt výměnou za svůj život souhlasí s tím, že muže převede přes hory. Ví, že musí zůstat naživu dost dlouho na to, aby ji Calvin našel.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Black Ice
Počet stran 392
EAN 9788025233085
Datum vydání 01.03.2015
Věk od 12
Formát 138x210 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,544
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Britt výměnou za svůj život souhlasí s tím, že muže převede přes hory. Ví, že musí zůstat naživu dost dlouho na to, aby ji Calvin našel. Všechno je ještě horší, když Britt objeví mrazivé důkazy o vraždách, ke kterým došlo v okolních horách. Tento objev z ní však může udělat vrahovu příští oběť.

Jenže v horách není nic takové, jak se zdá, a všichni něco tají, včetně Masona, jednoho z Brittiných únosců. Jeho laskavost Britt mate. Je Mason nepřítel, nebo spojenec?

Černý led je romantický thriller Beccy Fitzpatrickové zasazený do zrádných kulis Tetonských hor ve Wyomingu. Zamilovat se by nikdy nemělo být takhle nebezpečné.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Becca Fitzpatricková

Becca Fitzpatricková

Becca Fitzpatricková absolvovala zdravotnictví, ale tento obor brzy opustila a zaprodala duši vyprávění příběhů. Je úspěšnou autorkou fantasy ságy Zavržený, jejíž čtyři díly se všechny objevily na žebříčku bestsellerů New York Times. Kromě toho napsala i romantické thrillery Černý led a Nebezpečné lži. Když nepíše, obvykle se potuluje po výprodejích bot, běhá nebo cestuje.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM