EN

Všechna moje strašidla – Strašení na jedničku

Thomas Brezina


Když strašidla dostanou spalničky, je to opravdu mazec. Jsou totiž potom ještě děsivější! 2. díl nové série od oblíbeného autora Thomase Breziny.
Max má opravdu neobvyklé kamarády. Přátelí se totiž s opravdickými strašidly, která bydlí v opuštěném strašidelném zámku. Schovávají se tam před Karlou Čmuchalovou, která po nich stále nepřestala pátrat. A aby těch starostí nebylo málo, všechna strašidla onemocněla. Dostala spalničky, takže mají červenou vyrážku a vypadají ještě děsivěji než dříve. Maxe čeká zapeklitý úkol: potřebuje sehnat ingredience na výrobu léku, který nemoc zažene. Kde ale takové věci získat?

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Alle meine monster_Grusel Auf Dem Stundenplan
Původní jazyk němčina
Počet stran 196
EAN 9788025328705
Datum vydání 29.08.2016
Věk od 9
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,494
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Když strašidla dostanou spalničky, je to opravdu mazec. Jsou totiž potom ještě děsivější!

Max má opravdu neobvyklé kamarády. Přátelí se totiž s opravdickými strašidly, která bydlí v opuštěném strašidelném zámku. Schovávají se tam před Karlou Čmuchalovou, která po nich stále nepřestala pátrat.

A aby těch starostí nebylo málo, všechna strašidla onemocněla. Dostala spalničky, takže mají červenou vyrážku a vypadají ještě děsivěji než dříve. Maxe čeká zapeklitý úkol: potřebuje sehnat ingredience na výrobu léku, který nemoc zažene. Kde ale takové věci získat?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Všechna moje strašidla"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Thomas Brezina

Thomas Brezina

Rakouský spisovatel Thomas Brezina se narodil ve Vídni, ale žije převážně v Londýně. Ve svém rodném Rakousku byl dvakrát zvolen spisovatelem roku. Je pravděpodobně jedním z nejproduktivnějších spisovatelů na světě, který se věnuje literatuře pro děti. Jeho knížky byly přeloženy do více než třiceti jazyků. Kromě psaní knih se věnuje také psaní divadelních her a scénářů, moderování dětských pořadů v televizi a aktivní práci pro UNICEF. Mezi jeho díla patří například série Klub Tygrů, Klukům vstup zakázán, Klub záhad, Brána času nebo Dračí meč.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM