EN

Senzace roku 2016 v žánru young adult literatury.
Od malička jsou na sebe napojené. Jsou jako sestry. Nemesis by pro Sidonii, dceru galaktického senátora, udělala cokoliv. Je nemilosrdná, neporazitelná, oddaná a je diabolik. Stroj bez emocí a schopnosti citu. Bytost, jejíž existence má jediný smysl: zabíjet či zemřít pro tu, jejíž život má ochraňovat. Když je Sidoniin otec odsouzen a Sidoniie povolána na galaktický dvůr, je jisté, že jí hrozí smrt. Pro Nemesis tak existuje jediná možnost. Odjet na dvůr místo Sidonie.

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název The Diabolic
Původní jazyk angličtina
Řada Diabolik
Počet stran 376
EAN 9788025333730
Datum vydání 05.10.2017
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,605
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Vypadá jako člověk, ale není člověk. Je nemilosrdná, je neporazitelná, je oddaná. Jmenuje se Nemesis a je diabolik. Bytost, jejíž existence má jediný smysl: zabíjet či zemřít pro tu, jejíž život má ochraňovat: Sidonii – dceru galaktického senátora…

Nemesis a Sidonie jsou spolu od malička a jsou na sebe napojené jako sestry. Když se Sidoniin otec přidá na stranu rebelů a je Imperátorem žíznícím po moci prohlášen za kacíře, přichází odplata. Sidonie je povolána na galaktický dvůr jako rukojmí. Její přítomnost má zajistit senátorovu poslušnost a držet ho tak v šachu. Je jisté, že Sidonii hrozí smrt a proto existuje jen jediná možnost: Nemesis se musí stát Sidonií a odjet na dvůr místo ní.

Nemesis, stroj na zabíjení bez emocí a schopnosti citu, se ocitá uprostřed politických intrik a úskoků. Musí hrát roli člověka, kterým ale není. Nesmí dát najevo, kým vlastně je.

Jenže nepokoje v různých částech Impéria nepřestávají. Imperátor nemíní tolerovat neposlušnost a tak je čas zapojit do hry své rukojmí…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Diabolik"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
S. J. Kincaidová

S. J. Kincaidová

S. J. Kincaidová se narodila v Alabamě, vyrůstala v Kalifornii a do školy chodila v New Hampshire, ale teprve když žila nějaký čas v sousedství strašidelného hřbitova ve Skotsku, uvědomila si, že chce být spisovatelkou.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM